Youtube video fallback image

Hafjell Bike Park

Hafjell Bike Park er et av Europas beste anlegg for heisbasert sykling og har løyper som passer hele familien uansett ferdighetsnivå. Fra enkle og snille nybegynnerløyper til skikkelige berg- og dalbaner for de tøffeste. De 17 løypene er fordelt på 28 kilometer og er merket fra grønt til svart vanskelighetsgrad, akkurat som om vinteren. I sykkelutleien står det 80 downhillsykler, 20 terrengsykler og ti El-sykler klare for å gi dere nye opplevelser. Gondolen gir dere en fin tur opp de 586 høydemeter til Mosetertoppen og er et glimrende utgangspunkt for både downhillsykling, vandring og sykkelturer innover det flotte fjellplatået i Øyer. I 2014 ble det arrangert VM i terrengsykling i Hafjell Bike Park og på Lillehammer.  Mesterskapet ble arrangert 2-7. september i 2014 og bestod av grenene utfor, terreng rundbane og trial. De ulike øvelsene ble arrangert i Hafjell Bike Park og på Lillehammer. 

Hafjell Bike Park åpner lørdag 17.juni 2023

Kart Hafjell Bike Park

Stisykkelnettet som nå skal merkes vil begynne i øvre del av Hafjell og fortsette inn i Øyerfjellet. Dette er en åpningsportal til et av Norges flotteste fjellområder, som både har gode grus- og seterveier, samt et stinett. Topografien er godt egnet for stisykling. Her finnes både flate partier og mer utfordrende kuperte stivalg i naturskjønne omgivelser. «Roller Coaster» beskriver veldig godt følelsen den nye løypen gir gjestene. Man skal kjenne dragsuget i magen og trykket i svingene. Totalt 60 hopp og 36 doserte svinger ned dalsiden sørger for luft under hjulene, store smil og pumpende adrenalin når du kommer ned. Denne løypa gir de litt mer erfarne syklistene store utfordringer. 

Åpningshelg 2023

Åpningshelg 17.-18. juni
Endelig er det dags for årets høydepunkt, åpningshelgen i i vår 20 års jubileumssesong!

Allerede fredag tjuvstarter Hafjell Bike Park med åpen butikk slik at de aller ivrigste slipper å stå i kø på selve åpningsdagen. Lørdag venter helt nyfriserte løyper og nye utleiesykler på våre fantastiske gjester. Vi gleder oss enormt til å komme i gang med sesongen og heisene snurrer i gang fra kl. 10:00-16:00 begge dager.

Hytter og leiligheter ved Bike Parken

Hafjell Resort har hytter og leiligheter rett ved Hafjell Bike Park. Blant annet finnes det sykkelvask på Alpin Apartments Solsiden. Se www.hafjellresort.no