Gondolen i Hafjell Bike Park
Hafjell Bike Park
Bike Park Solsiden
Hafjell Bike Park
Sykkelvask
Hytter ved Bike Park
Skavlen restaurant
Hafjell Bike Shop
Hafjell Bike Park
Hafjell Bike Park
Hafjell Bike Park
Hafjell Bike park
Hafjell Bike Shop
Hafjell Bike Patrol
Pumptrack banen i Hafjell
Solsiden
Hafjell Bike Park
Hafjell Bike Park
Skavlen restaurant

Hafjell Bike Park

Hafjell Bike Park er et av Europas beste anlegg for heisbasert sykling og har løyper som passer hele familien uansett ferdighetsnivå. Fra enkle og snille nybegynnerløyper til skikkelige berg- og dalbaner for de tøffeste. De 17 løypene er fordelt på 28 kilometer og er merket fra grønt til svart vanskelighetsgrad, akkurat som om vinteren. I sykkelutleien står det 80 downhillsykler, 20 terrengsykler og ti El-sykler klare for å gi dere nye opplevelser. Gondolen gir dere en fin tur opp de 586 høydemeterne til Mosetertoppen og er et glimrende utgangspunkt for både downhillsykling, vandring og sykkelturer innover det flotte fjellplatået i Øyer. I 2014 ble det arrangert VM i terrengsykling i Hafjell Bike Park og på Lillehammer.  Mesterskapet ble arrangert 2-7. september i 2014 og bestod av grenene utfor, terreng rundbane og trial. De ulike øvelsene ble arrangert i Hafjell Bike Park og på Lillehammer. 

Hafjell Bike Park åpent helger og høstferie

Stisykkelnett på Hafjell og Øyerfjellet

Kart Hafjell Bike Park

Stisykkelnettet som nå skal merkes vil begynne i øvre del av Hafjell og fortsette inn i Øyerfjellet. Dette er en åpningsportal til et av Norges flotteste fjellområder, som både har gode grus- og seterveier, samt et stinett. Topografien er godt egnet for stisykling. Her finnes både flate partier og mer utfordrende kuperte stivalg i naturskjønne omgivelser. «Roller Coaster» beskriver veldig godt følelsen den nye løypen gir gjestene. Man skal kjenne dragsuget i magen og trykket i svingene. Totalt 60 hopp og 36 doserte svinger ned dalsiden sørger for luft under hjulene, store smil og pumpende adrenalin når du kommer ned. Denne løypa gir de litt mer erfarne syklistene store utfordringer. 

Åpningstider Bike Park

Åpningstider Hafjell Bike Park

 

Hytter og leiligheter ved Bike Parken

Hafjell Resort har hytter og leiligheter rett ved Hafjell Bike Park. Blant annet finnes det sykkelvask på Alpin Apartments Solsiden. Se www.hafjellresort.no 

Priser heiskort Hafjell Bike Park 2021

Heiskort Hafjell Bike Park

 

Tillegg for Axess kort kr 75,-.

Priser sykkelutleie 2021

Leie sykkel i Hafjell

 

Alle priser inkluderer hjelm og beskyttelsesutstyr.

Flere aktiviteter

<% totalFilter %> filter applicerade