Mosetertoppen
Gondolen i Hafjell Bike Park
Skavlen restaurant i Hafjell
Pumptrack Hafjell
Gondolen
Skavlen restaurant
Skavlen restaurant
Gondolen i Hafjell
Gondolen ved The Nest
Gondolen i Hafjell
Gondol i Hafjell
Gondolen i Hafjell
Gondolen
Gondolen i Hafjell
Gondola in Hafjell
Kart Hafjell Bike Park

Ta gondolen i Hafjell

Hafjell gondol bringer deg lett og komfortabelt opp på fjellet. Godt turterreng fra gondolavstigningen (Mosetertoppen) enten du skal gå til fots eller sykle.

Om gondolen i Hafjell

I Gondolen er det plass til rullestol eller barnevogn. Om vinteren er du midt i vinterparadiset Mosetertoppen med alpint og langrenn. 586 høydemeter på 10 minutter. Gondolen bringer deg lett og komfortabelt opp på fjellet. Du kan virkelig nyte utsikten over Gudbrandsdalen fra fugleperspektiv. Det er godt turterreng fra Mosetertoppen (gondolavstigningen) enten du skal gå til fots eller sykle. Gondolen har plass til rullestol og barnevogn.

Hele turen fra dal til Mosetertoppen tar omtrent 10 minutter, og banen gir en svært komfortabel reise der du har fugleperspektiv på skiløyper i Hafjell om vinteren og Gudbrandsdalen om sommeren. Skiene settes på utsiden av kabinen og inni er det sitteplass for 8 personer.

Tyroler Travers og klatresti

På toppen av Gondolen er det laget tyroler travers for barna. Denne og klatrestien gjør Mosetertoppen til en topp lekeplass! Prøv også pump track banen på Mosetertoppen. Fra Mosetertoppen er det også turstier som passer store og små, enten de går på egne bein eller sitter i barnevogn. Sykling i skog og fjell Godt utbygd sykkelnett fra Mosetertoppen videre opp til Øyerfjellet. Utleie og verksted av/for MTB i Hafjell Bike Shop.

Servering Mosetertoppen

Skavlen restaurant ligger rett ved gondolavstigningen på Gondoltoppen. Med gondolen som fremkomstmiddel kommer en seg til Skavlen som byr på god lunsjmeny, kaffe og kaker.

Åpningstider Gondolen sommer 2024

Åpningsdager gondol hafjell