Hafjell Hotell
Hafjell Hotell ved Lilleputthammer
Høstferie på Hafjell Hotell
Vinterferie i Hafjell
Beste hotellfrokost i Oppland 2017 og 2018
Hafjell Hotell
Restaurant på Hafjell Hotell
Stuen på Hafjell Hotell
Restaurant Hafjell Hotell
Kroa på Hafjell Hotell
Peisestuen på Hafjell Hotell
Peisestuen på Hafjell Hotell
Biblioteket på Hafjell Hotell
Resepsjonsområdet på Hafjell Hotell
Dobbeltrom Hafjell Hotell
Dobbeltrom med ekstra seng
Juniorsuite Hafjell Hotell
Bryllupsuite Hafjell Hotell
Suite
Seniorsuite med kjøkken og spisebord
Bad på hotellrommene til Hafjell Hotell
Øyersalen på Hafjell Hotell
Hafjellsalen på Hafjell Hotell
Buffet på Hafjell Hotell
Konfirmasjonsfest
Christmas in Hafjell
Hafjell Hotell
Bar Hafjell Hotell
Beste frokost
Buffet på Hafjell Hotell
Jaktsalongen Hafjell Hotell
Julebord
Lunsj på Hafjell Hotell
A la carte

Hafjell Hotell - Gjestegarden i Øyer

Hafjell Hotell 

Hafjell Hotell er et familievennlig og hjemmekoselig hotell midt i Hafjell sentrum. Hotellet er nærmeste nabo til Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell. Hotellet har dobbeltrom og suiter for de som ønsker overnatting. Alle rommene har blant annet kjøleskap, TV, vannkoker og internett. Du kan kjøpe Olas superpakke som inkluderer overnatting på Hafjell Hotell og billetter til Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell under hele oppholdet og rusle med barna uten stress til magiske opplevelser. Billetter til Hunderfossen får du kjøpt i resepsjonen.

Olas Superpakke med Hafjell Hotell

Olas Superpakke gir dere som familie full fleksibilitet og dere sparer penger på opphold hos Hafjell Hotell som er nærmeste nabo til Lekeland Hafjell og Lilleputthammer familiepark. Olas Superpakke får du ved ankomst og deretter rusler du med barna til Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell. Superbillettene gjelder for ankomstdagen, under oppholdet og avreisedagen. Innehavere av Olas Superpakke har egen fast track når det er kø ved inngangen. Hafjell Hotell er kun 100 meter fra Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell. Hunderfossen familiepark er 3 km fra hotellet. Som gjest hos Hafjell Hotell bor du midt i "smørøyet" for en helg eller høstferie.

Bestill hotellrom

Hafjell Hotell har hotellrom og suiter.  Alle rom på Hafjell hotell har bad, TV, kjøleskap, samt gratis trådløst internett.  Med på kjøpet får du en god hotellfrokost som har blitt kåret til den beste i Oppland i 2017 og 2018.

Restaurant på hotellet

Restauranten på Hafjell Hotell er gjort om til praktiske og hyggelige stuer. I restauranten serveres lunsj og a la carte. Vårt kjøkken innbyr til gode smaksopplevelser i en avslappet atmosfære, og gir deg mulighet til å prøve såvel nye som tradisjonsrike retter. Restauranten er populær blant lokalbefolkningen i hele Lillehammer-regionen. Vi har mange gjester som besøker oss ofte for å kunne spise god mat i trivelige omgivelser. 

Twinings Best Breakfast kårer årlig Norges beste hotellfrokost. Hafjell Hotell ble kåret til fylkesvinner i Oppland som det hotellet med beste hotellfrokost to år på rad i 2017 og 2018. Du kan lese om Hafjell Hotell på deres hjemmeside.

Ladestasjon i Hafjell

Hafjell Hotell har ladestasjon for elbil og hybridbiler lokalisert ved parkeringsplassen mot E 6. Med Type2 ladeuttak er denne ladestasjonen universell og uavhengig av bilmodell. Alle biler kan lade forutsatt at de har medbragt Mode-3 ladekabel som passer til deres biltype.

Adresse Hafjell Hotell

Hafjell Hotell ligger sentralt i Hafjell, like inntil E6. Nærmeste nabo er Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell. Hunderfossen Familiepark ligger 3 km unna og Lillehammer er 15 km unna. 

FRA SØR: ta av E6 ved avkjøring til Hafjell sentrum, og ta til høyre i første rundkjøring. Fortsett rett fram forbi Sandic Hafjell og Hafjell Hotell ligger på høyre side.

FRA NORD: ta av E6 ved avkjøring til Hafjell sentrum, og ta til venstre i første rundkjøring, og rett fram gjennom neste rundkjøring. Fortsett rett fram forbi Scandic Hafjell og Hafjell Hotell ligger på høyre side.

Hafjell Hotell ligger 15 km nord for Lillehammer og vår adresse er Hundervegen 33. Det går busser mellom Lillehammer og Hafjell. Holdeplass for buss er bare 100 meter fra hotellet. I sommersesongen går det også en Sommerbuss" mellom Lillehammer, Hafjell og Hunderfossen. Den stopper ved samme holdeplass.  Om vinteren er det gratis skibuss fra hotellet til Hafjell Alpinsenter.

Tags
hafjell hotell
hotell i hafjell