Norgesferie i august

Norge med barn

Ola og Hedda fra Lilleputthammer gleder seg til å få besøk.
Husk Olas Superpakke med rabatterte billetter og overnatting.

Ola og Hedda fra Lilleputthammer

Besøk Hunderfossen en dag og Lilleputthammer påfølgende dag. Det er unikt i Norge at det finnes to familieparker og et lekeland kun 3 km fra hverandre.

Hunderfossen familiepark

Prøv Hafjell Bike Park i sommer.
Gondol opp til Mosetertoppen for downhillsykling, vandring og sykkelturer innover Øyerfjellet.

Pumptrack bane i Hafjell

Lillehammer by har alt av opplevelser du måtte ønske deg. Vi anbefaler at du rusler deg en tur i Storgata først og tar en lunsj i en av de mange, koselige restaurantene som finnes der.

Lillehammer by

Våre hytter og leiligheter har inngang/utgang direkte til det fri og dette begrenser kontakt med andre gjester. Leilighetene og hyttene er både vasket grundig og desinfisert.

Norgesferie

Bestill overnatting i Hafjell

Hafjell

 

Hafjell

Hafjell Alpinsenter ligger 15 km nord for Lillehammer. Løypenettet i Hafjell har 33 nedfarter og tilbyr skibakker for skiløpere på alle nivåer. 17 skiheiser og Gondolen, betjener 835 høydemeter fra dal til toppen av fjellet.

Hafjell

Hafjell Alpinsenter
Hafjell ski school

Vinterferie

Vinterferien bestilles nå og Hafjell Resort har vi kun få hytter og leiligheter med ski inn ski ut ledig i uke 7 og salget for uke 8 er meget godt.

Det samme gjelder for Hafjell Hotell som tilbyr helpensjon for skigjester. Her er det snart fullbooket.

Vinterferie

Skibua Hafjell

I Skibua Hafjell setter vi stort fokus på å finne det rette skiutstyret for deg og vil selvfølgelig gi deg den aller beste servicen. Mange synes vi er Hafjells koseligste skiutleie.

Skiutleie

Ski rental in Hafjell
Hafjell Gard

Hytter i Hafjell

Hafjell Resort har et stort utvalg av hytter i destinasjonen. Mange av våre hytter er allerede fullbooket på de mest populære periodene for vinteren 2019. Så vent ikke med å bestille hytten på online!

Hytter