Høstferie i Hafjell
Høstferie
Høståpent i Lilleputthammer
Høstferie i Lilleputthammer
Høstferie på fjellet
Høstferie på hytta
Lillehammer
Høstferie
Høstferie på fjellet
Gudbrandsdalen i høstfarger
Lilleputthammer i høst
Klatrepark i Lilleputthammer
Pumptrackbanen på Hafjell

Høstferie i Hafjell

Høstferie 2022

Tid for å planlegge høstferie i uke 40. Reis til Øyer, rett nord for Lillehammer og book inn på Hafjell Hotell eller finn en hytte på fjellet. Hafjell Hotell ligger i Lillehammer regionen med opplevelser som Lilleputthammer familiepark, Hunderfossen familiepark, Barnas gård, Norsk vegmuseum og Lekeland Hafjell rett i nærheten.

Hytte eller leilighet i høstferien

Høstferie på fjellet er noe av det fineste du kan oppleve. Flotte farger og klar luft gir deg energi til å møte vinteren. På Hafjell har vi blant annet leiligheter på Alpin Apartments Solsiden og Hafjell Alpinlandsby som er perfekt for dere som ønsker å vandre eller ta en sykkeltur.

I tillegg kan vi tilby store, flotte hytter på Mosetertoppen og Hafjelltoppen og på Nordlia. Ønsker dere å være på fjellet under høstferien har vi leiligheter og hytte på Hafjelltoppen. Gaiastova holder åpent alle dager i uke 40 og er et populært sted i høstferien på Øyerfjellet.
 

Hotell i høstferien

På Hafjell Hotell får du rimelige hotellrom i høstferien. 
 

Lekeland og familiepark i høstferien

I høstferien uke 40 vil Lekeland Hafjell være åpen torsdag - søndag (10 -18). Lilleputthammer holder åpent torsdag-søndag i uke 40 og 41. Åpningstidene er 10 - 16. Velkommen! Hafjell Hotell er kun 100 meter fra disse opplevelsene.

Høstweekend

Rabattert familiepakke på Hafjell Hotell eller romslig leiligheter på Solsiden inkludert billetter til Lilleputthammer familiepark. Ta gondolen til fjells i høstferien. Gondolen i Hafjell er åpen i uke 40 og det er også sykkelløypene i Hafjell Bike Park.

Gaiastova i høstferien

Gaia Alpestua på Gaiastova holder åpent i helger og i uke 40 åpent daglig.

Besøk badeland og museer i høstferien

Vi anbefaler også en tur til Lillehammer der du kan oppleve høstprogrammet til Maihaugen eller besøke utstillinger på Lillehammer kunstmuseum. For familier som vil oppleve badeland i høstferien så anbefaler vi Jorekstad fritidsbad. Hafjell Bike Park holder åpent i høstferien. Hunderfossen familiepark og Barnas gård har også åpent noen dager i høstferien. Norsk vegmuseum har et eget program i uke 40 med aktiviteter for hele familien.