Høstferie i Hafjell
Høstferie
Høståpent i Lilleputthammer
Høstferie i Lilleputthammer
Høstferie på fjellet
Høstferie på hytta
Lillehammer
Høstferie
Høstferie på fjellet
Gudbrandsdalen i høstfarger
Lilleputthammer i høst
Klatrepark i Lilleputthammer
Pumptrackbanen på Hafjell
Høstferie
Høstferie
Høstferie

Høstferie i Hafjell

Høstferie 2023

Tid for å planlegge høstferie i uke 40. Reis til Øyer, rett nord for Lillehammer og book inn på Hafjell Hotell eller finn en hytte på fjellet. Hafjell Hotell ligger i Lillehammer regionen med opplevelser som Lilleputthammer familiepark, Hunderfossen familiepark, Barnas gård, Norsk vegmuseum og Lekeland Hafjell rett i nærheten.

Hytte eller leilighet i høstferien

Høstferie på fjellet er noe av det fineste du kan oppleve. Flotte farger og klar luft gir deg energi til å møte vinteren. På Hafjell har vi blant annet leiligheter på Alpin Apartments Solsiden og Hafjell Alpinlandsby som er perfekt for dere som ønsker å vandre eller ta en sykkeltur.

I tillegg kan vi tilby store, flotte hytter på Mosetertoppen og Hafjelltoppen og på Nordlia. Ønsker dere å være på fjellet under høstferien har vi leiligheter og hytte på Hafjelltoppen. Gaiastova holder åpent alle dager i uke 40 og er et populært sted i høstferien på Øyerfjellet.
 

Hotell i høstferien

På Hafjell Hotell får du rimelige hotellrom i høstferien. 
 

Lekeland og familiepark i høstferien

I høstferien uke 40 og 41 vil Lekeland Hafjell være åpen fredag - søndag (11 -18). Lilleputthammer holder åpent torsdag-søndag i uke 40 og 41. Åpningstidene er 10 - 16. Velkommen! Hafjell Hotell er kun 100 meter fra disse opplevelsene.

Høstweekend

Rabattert familiepakke på Hafjell Hotell eller romslige leiligheter og hytter hos Hafjell Resort inkludert Superbilletter til Lilleputthammer familiepark. Ta gondolen til fjells i høstferien. Gondolen i Hafjell er åpen i uke 40 og det er også sykkelløypene i Hafjell Bike Park.

Gaiastova i høstferien

Gaia Alpestua på Gaiastova holder åpent i helger og i uke 40 åpent daglig.

Besøk badeland og museer i høstferien

Vi anbefaler også en tur til Lillehammer der du kan oppleve høstprogrammet til Maihaugen eller besøke utstillinger på Lillehammer kunstmuseum. For familier som vil oppleve badeland i høstferien så anbefaler vi Jorekstad fritidsbad. Hafjell Bike Park holder åpent i høstferien. Hunderfossen familiepark og Barnas gård har også åpent noen dager i høstferien. Norsk vegmuseum har et eget program i uke 40 med aktiviteter for hele familien.