Barnevennlig hotell
Lilleputthammer hotell
Olas superpakke

Hotell for barn

Barnevennlig hotell

Hafjell hotell er en favoritt blant barnefamilier, og det er mange gode grunner til det. Hotellet har en avslappet atmosfære i restauranten og vår egen "familiestue" med lekehjørne der barna kan leke mens de voksne spiser ferdig. Det er også egne menyer for barna, så det skal være enkelt å finne noe alle liker. Vi har flere barnestoler, og det er lett å komme seg rundt med barnevogn. I familiestua har vi biljardbord og i peisestuen finner du air hockeybord som passer perfekt for de større barna.

Hafjell lekeland er nærmeste nabo, og hotellets gjester har gratis adgang her mellom 18 og 21 hver dag. Vi påpeker at lekeland er ubemannet på disse tidspunktene, og at en voksen må følge barna. I lekelandets ordinære åpningstider har hotellets gjester 50% rabatt på inngangsbilletter.

Det er kort vei til Lilleputthammer familiepark, og lilleputtmaskotten Ola besøker hotellet daglig ved frokost i hele juli. Husk å bestille årets Olas Superpakke for den bruker å bli utsolgt.

Hotellet har blant annet 16 familierom som består av en køyeseng i tillegg til en dobbeltseng, disse er veldig populære blant familier med barn som ferierer i området. Du kan også velge en suite med to eller tre rom for å gjøre oppholdet ditt ekstra behagelig.

Hafjell er det flust av muligheter for spennende aktiviteter, både sommer og vinter! På vinterstid er det 3 separate områder for barn, men enkle heiser, slake bakker med morsomme slalåmporter. Dette er perfekte områder for å lære seg å ha det gøy med ski - for hele familien. Familiebakkene er helt gratis å bruke.

Hafjell hotell er et familievennlig og hjemmekoselig hotell midt i Hafjell sentrum. Hotellet er nærmeste nabo til Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell. Hotellet har dobbeltrom og suiter for de som ønsker overnatting. Alle rommene har blant annet kjøleskap, TV, vannkoker og internett. Du kan kjøpe Olas superpakke som inkluderer overnatting på Hafjell Hotell og billetter til Lilleputthammer familiepark under hele oppholdet og rusle med barna uten stress til magiske opplevelser. 

Familiehotell

Olas Superpakke gir dere som familie full fleksibilitet og dere sparer penger på opphold hos Hafjell Hotell som er nærmeste nabo til Lilleputthammer familiepark. Olas Superpakke får du ved ankomst og deretter rusler du med barna til Lilleputthammer familiepark.  Superbillettene gjelder for ankomstdagen, under oppholdet og avreisedagen. Innehavere av Olas Superpakke har egen fast track når det er kø ved inngangen. Hafjell Hotell er kun 100 meter fra Lilleputthammer familiepark. Hunderfossen familiepark er 3 km fra hotellet. Som gjest hos Hafjell Hotell bor du midt i "smørøyet" i sommerferien din.

BESTILL HOTELLROM

Hafjell Hotell har hotellrom og suiter.  Alle rom på Hafjell hotell har bad, TV, kjøleskap, samt gratis trådløst internett.  Med på kjøpet får du en god hotellfrokost som har blitt kåret til den beste i Oppland i 2017 og 2018.

RESTAURANT PÅ HOTELLET

Restauranten på Hafjell Hotell er gjort om til praktiske og hyggelige stuer. I restauranten serveres lunsj og a la carte. Vårt kjøkken innbyr til gode smaksopplevelser i en avslappet atmosfære, og gir deg mulighet til å prøve så vel nye som tradisjonsrike retter. Restauranten er populær blant lokalbefolkningen i hele Lillehammer-regionen. Vi har mange gjester som besøker oss ofte for å kunne spise god mat i trivelige omgivelser. 

Twinings Best Breakfast kårer årlig Norges beste hotellfrokost. Hafjell Hotell ble kåret til fylkesvinner i Oppland som det hotellet med beste hotellfrokost to år på rad i 2017 og 2018. Du kan lese om Hafjell Hotell på deres hjemmeside.