Hafjell Hotell sommer
Middag på Hafjell Hotell

Peisestuen på hotellet

Peisestuen

Dobbeltrom

Dobbeltrom med sovesofa og kjøleskap

Dobbeltrom Hafjell Hotell
Beste hotellfrokost i Oppland

Hafjell Hotell

Hafjell Hotell ligger i sentrum av Hafjell, 15 km nord for Lillehammer og er nabo til Lekeland Hafjell og Lilleputthammer familiepark. Hafjell Alpinsenter er lokalisert 600 meter fra hotellet og det er gratis skibuss om vinteren. Alle rom på Hafjell hotell har bad, TV, kjøleskap, samt gratis trådløst internett. På hotellet finnes en koselig restaurant med stuer, stor peisestue, bibliotek, lekerom for barna og kurs- og konferansefasiliteter.

I helgene og høstferien tilbyr hotellet Olas superpakke som inkluderer rabatterte billetter til Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell. I Restauranten serveres velsmakende lunsj og A la carte.  I resepsjonen får du også kjøpt billetter til Hunderfossen familiepark.

Beste hotellfrokost to år på rad

Twinings Best Breakfast kåret i 2017 Norges beste frokost for 13 år på rad. Hafjell Hotell ble fylkesvinner i Oppland som det hotellet med beste hotellfrokost. Det var første gang et hotell fra Lillehammer-regionen vant denne konkurransen blant hoteller i Oppland. I 2018 gjentok hotellet bragden og ble kåret til hotellet med best frokost i Oppland.