Beste hotellfrokost i Oppland på Hafjell Hotell
Hotell ved Lekeland og familiepark
Restaurant på hotellet i Hafjell
Peisestuen
The Library
Dining area
Double room
Juniorsuite
Bryllup suite
Suite
Lunsj på Hafjell Hotell
Buffet

Hotell i Hafjell med familiepark og lekeland

Hafjell Hotell

Hafjell Hotell er et familievennlig og hjemmekoselig hotell midt i Hafjell sentrum. Hotellet er nærmeste nabo til Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell. Hotellet har dobbeltrom og suiter for de som ønsker overnatting. Alle rommene har blant annet kjøleskap, TV, vannkoker og internett. Du kan kjøpe Olas superpakke som inkluderer inngang til Lilleputthammer og Lekeland og rusle uten stress til magiske opplevelser i august eller helger i september. Olas superpakke gjelder også i høstferien uke 40 og siste åpningshelg i uke 41. Billetter til Hunderfossen får du kjøpt i resepsjonen.

Ladestasjon i Hafjell

Hafjell Hotell har ladestasjon for elbil og hybridbiler lokalisert ved parkeringsplassen mot E 6. Med Type2 ladeuttak er denne ladestasjonen universell og uavhengig av bilmodell. Alle biler kan lade forutsatt at de har medbragt Mode-3 ladekabel som passer til deres biltype.

Restaurant på hotellet

Restauranten på Hafjell Hotell er gjort om til praktiske og hyggelige stuer. I restauranten serveres lunsj og a la carte. Vårt kjøkken innbyr til gode smaksopplevelser i en avslappet atmosfære, og gir deg mulighet til å prøve såvel nye som tradisjonsrike retter. Restauranten er populær blant lokalbefolkningen i hele Lillehammer-regionen. Vi har mange gjester som besøker oss ofte for å kunne spise god mat i trivelige omgivelser.

Beste hotellfrokost

Twinings Best Breakfast kårer årlig Norges beste hotellfrokost. Hafjell Hotell ble kåret til fylkesvinner i Oppland som det hotellet med beste hotellfrokost to år på rad i 2017 og 2018. Du kan lese om Hafjell Hotell på deres hjemmeside.

Tags
hotel
hotell hafjell
hafjell hotell

Bestill overnatting

<% totalFilter %> filter applicerade