Hunderfossen familiepark med utsikt mot Hafjell
Trollet i Hunderfossen ser mot Hafjell
Hytte Hunderfossen
Leiligheter i Hafjell
Hunderfossen hytter
Hytter i Hafjell
Storhytte 4 km fra Hunderfossen
Hytter i Hafjell med utsikt mot Hunderfossen
Solsiden leiligheter 4 km fra Hunderfossen
Fra Hunderfossen til Solsiden
Jaertunet i Hafjell
Hafjell Gard med utsikt mot Hunderfossen
Nest hytte
Hafjell Hotell ved Lilleputthammer familiepark
Hafjell Alpinlandsby 1 km fra Lilleputthammer
Nordlia i Hafjell med kort kjøreavstand til Hunderfossen og Lilleputthammer
Alpingrenda i Hafjell
Hafjelltunet
Sommerhus Hafjelltoppen
Hafjelltoppen
Familieferie i Hafjell Hunderfossen
Hunderfossen med utsikt mot Hafjell
Hunderfossen familiepark
Lilleputthammer familiepark i Hafjell
Hafjell Bike Park
Hafjell Bike Park
Minigolf i Hafjell
Utsikt over Gudbrandsdalen fra Hafjell

Hytter og leiligheter nærme Hunderfossen

Hunderfossen overnatting

Det betyr mye å finne et godt sted å bo når man er på ferie. Heldigvis er det et stort utvalg av ulike typer overnatting i Lillehammer-regionen. Alt fra enkle campinghytter til flotte hoteller i Hafjell Hunderfossen.  I tillegg finnes det mange hytter og leiligheter med kort avstand til familieparkene Hunderfossen og Lilleputthammer.  Mange leilighetene og hyttene i Hafjell er omtrent 3 til 5 km fra Hunderfossen familiepark.  I tillegg finnes det to hoteller i sentrum av Øyer som er lokalisert 3 km fra Hunderfossen.  

Leie hytte eller leilighet i Hafjell ved Hunderfossen

Hafjell Resort har et stort utvalg av hytter og leiligheter i destinasjonen. De fleste av våre hytter og leiligheter er i kort kjøreavstand til familieparkene Lilleputthammer og Hunderfossen. Våre bosteder i Hafjell er av god standard og et godt valg for en sommerferie i Lillehammer-regionen. Mange er også lokalisert rett ved Hafjell Bike Park og gondolen. Om vinteren har de fleste hytter og leiligheter ski inn ski ut og dermed perfekte bosteder for skiferie i Hafjell.

Store hytter 

I Hafjell finnes det flere store hytter til utleie for storfamilier som ønsker god plass og litt luksus. Hafjell Resort har via Hafjell Exclusive flere storhytter til utleie. Storhyttene passer perfekt for storfamilier på ferietur i Lillehammer-regionen.  Disse hyttene har 16 til 31 sengeplasser.  Mange storfamilier eller flere familier deler en storhytte når de skal være sammen om en ferie i sommer.

Hotell i Hafjell 3 km fra Hunderfossen

Hafjell har et godt utvalg av hoteller lokalisert midt i sentrum av Øyer eller på Øyerfjellet. Hotellet vårt Hafjell Hotell ble vinner av fylkesfinalen om å ha den beste hotellfrokosten i Oppland i 2017 og 2018. Hafjell Hotell er nærmeste nabo til Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell.  Hotellet er 3 km fra Hunderfossen familiepark og kun 50 meter fra Lilleputthammer.

Familiepakker

Olas superpakke

Hafjell Resort tilbyr familiepakker om sommeren som inkluderer overnatting og Olas superbilletter til Lilleputthammer familiepark under hele oppholdet.