Leiligheter i Hafjell
Hytter i Hafjell
Storhytte
Skiferie med ski inn ski ut
Solsiden i Hafjell
Jaertunet
Hytte the Nest

Overnatting i Hafjell

Bo godt i Hafjell Hunderfossen

Det betyr mye å finne et godt sted å bo når man er på ferie. Heldigvis er det et stort utvalg av ulike typer overnatting i Lillehammer-regionen. Alt fra enkle campinghytter til store konferansehoteller.

Leie hytte eller leilighet

Hafjell Resort har et stort utvalg av hytter og leiligheter i destinasjonen. De fleste av våre hytter og leiligheter er i kort kjøreavstand til familieparkene Lilleputthammer og Hunderfossen. Våre bosteder er av god standard og et godt valg for en sommerferie i Lillehammer-regionen. Om vinteren har de fleste hytter og leiligheter ski inn ski ut og dermed perfekte bosteder for skiferie i Hafjell.

Store hytter til utleie

I Hafjell finnes det flere store hytter til utleie for privatpersoner og bedrifter som ønsker god plass og litt luksus.  Hafjell Resort har via Hafjell Exclusive flere storhytter til utleie. Alle med utsikt og ski inn ski ut til alpinbakkene.

Hotell i Hafjell

Hafjell har et godt utvalg av hoteller lokalisert midt i sentrum av Øyer eller på Øyerfjellet. Hotellet vårt Hafjell Hotell ble vinner av fylkesfinalen om å ha den beste hotellfrokosten i Oppland i 2017 og 2018.

Tags
overnatting
Hafjell
hunderfossen
hytterutleie
hytter i Hafjell

Hytter, leiligheter og hotell i Hafjell

<% totalFilter %> filter applicerade