Hunderfossen familiepark med utsikt mot Hafjell
Trollet i Hunderfossen ser mot Hafjell
Leiligheter i Hafjell
Hytte i Hafjell med utsikt mot Hunderfossen
Hytter i Hafjell
Storhytte
Hytter i Hafjell med utsikt mot Hunderfossen
Solsiden leiligheter 4 km fra Hunderfossen
Jaertunet i Hafjell
Bergstadhytter i Hafjell
Hafjell Hotell ved Lilleputthammer familiepark
Hafjell Alpinlandsby 1 km fra Lilleputthammer
Nordlia i Hafjell med kort kjøreavstand til Hunderfossen og Lilleputthammer
Alpingrenda i Hafjell
Lunnstadmyrvegen i Hafjell
Hafjelltoppen
Familieferie i Hafjell Hunderfossen
Hunderfossen med utsikt mot Hafjell
Lilleputthammer familiepark i Hafjell
Hafjell Bike Park
Minigolf i Hafjell

Overnatting i Hafjell

Bo godt i Hafjell Hunderfossen

Det betyr mye å finne et godt sted å bo når man er på ferie. Heldigvis er det et stort utvalg av ulike typer overnatting i Lillehammer-regionen. Alt fra enkle campinghytter til flotte hoteller i Hafjell Hunderfossen.  I tillegg finnes det mange hytter og leiligheter med kort avstand til familieparkene Hunderfossen og Lilleputthammer.

Leie hytte eller leilighet i Hafjell

Hafjell Resort har et stort utvalg av hytter og leiligheter i destinasjonen. De fleste av våre hytter og leiligheter er i kort kjøreavstand til familieparkene Lilleputthammer og Hunderfossen. Våre bosteder er av god standard og et godt valg for en sommerferie i Lillehammer-regionen. Om vinteren har de fleste hytter og leiligheter ski inn ski ut og dermed perfekte bosteder for skiferie i Hafjell.

Store hytter til utleie

I Hafjell finnes det flere store hytter til utleie for privatpersoner og bedrifter som ønsker god plass og litt luksus. Hafjell Resort har via Hafjell Exclusive flere storhytter til utleie. Storhyttene passer perfekt for storfamilier på ferietur i Lillehammer-regionen.

Hotell i Hafjell 3 km fra Hunderfossen

Hafjell har et godt utvalg av hoteller lokalisert midt i sentrum av Øyer eller på Øyerfjellet. Hotellet vårt Hafjell Hotell ble vinner av fylkesfinalen om å ha den beste hotellfrokosten i Oppland i 2017 og 2018. Hafjell Hotell er nærmeste nabo til Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell.  Hotellet er 3 km fra Hunderfossen familiepark.

Familiepakker

Olas superbillett

Hafjell Resort tilbyr familiepakker om sommeren som inkluderer overnatting og Olas superbilletter til Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell under hele oppholdet.  Dersom noen ønsker å kjøpe billetter til Hunderfossen familiepark så er det mulig å gjøre i resepsjonen på Hafjell Hotell.  

Tags
overnatting
Hafjell
hunderfossen
hytterutleie
hytter i Hafjell

Hytter, leiligheter og hotell i Hafjell

<% totalFilter %> filter applicerade