Moltmyrvegen 23
Hytteferie på Hafjelltoppen
Moltmyrvegen 23
Hafjell Gard hytter sommer
Hytter i Hafjell
Nest hytter høstferie
Hafjell Gard hovedhus
Nordlia 17
Mosetervegen 484
Hafjell Lodge 31
Mosetertoppen hytter vinter
Låven storhytte sommer
Nordlia 12
Kårbolig Hafjell
Hafjell Gard 83
Hytteferie
Hytte i Hafjell
Hafjell Lodge storhytter vinter
Lunnstadmyrvegen 57
Alpine Lodge
Hafjell Gard hytter sommer
Hemsætervegen 143

Hytteutleie Hafjell

Hytter i Hafjell for utleie

Hafjell Resort har et stort utvalg av hytter for utleie i destinasjonen. Du kan velge mellom store luksushytter til hytter med enklere standard.  De fleste av våre hytter her i Hafjell har ski inn ski ut til alpinbakkene i Hafjell Alpinsenter.  Noen har også langrennsløypene rett utenfor hytta. Hytteferie er en populær ferieform for nordmenn, dansker og svensker.  Vi anbefaler at du bestiller hytte relativt tidlig for det bruker å bli fullbooket.

Leie hytte sommer

Book din hytte hos Hafjell Resort. Vi har stort utvalg av hytter for sommerferie i Hafjell Hunderfossen.

Hytter i Hafjell for utleie

Hafjell Resort har hytter for utleie fra 6 til 32 sengeplasser. Det skulle dekke de fleste behov for antall sengeplasser når man ønsker å bestille hytte til ferieoppholdet sitt. De fleste av hyttene har ski inn ski ut til alpinbakken og noen også til langrennsløyper.

Hytter i Nordlia

Her har vi tre hytter, to med 12 sengeplasser (Nordlia 11 og Nordlia 12 og en med 16 sengeplasser (Nordlia 17).  Disse hyttene er av god standard og er etterspurt både sommer og vinter.  Det er kort avstand til skibakken om vinteren og familieparkene Lilleputthammer og Hunderfossen om sommeren.

Hytter i Sørlia

På Sørlia i Hafjell har vi Låven storhytte med 32 sengeplasser, Hafjell Lodge hyttene med 24 og 31 sengeplasser. I tillegg to enklere 6 sengs hytter på Bergstad.

Hytter i Hafjell Gard

Hafjell Gard området er relativt nytt hyttefelt med adresse Mosætervegen.  Her har vi flere 10 sengs hytter som ble bygget i 2017.  Felles for disse hyttene er god standard og panoramautsikt over Gudbrandsdalen.  Ski inn ski ut om vinteren.  I tillegg har vi Hafjell Gard hovedhus med 20 sengeplasser og Hafjell Gard kårbolig som har 16 sengeplasser.  Rett ovenfor Hafjell Gard har vi snart for utleie en hytte Mosætervegen 165.

Hytter på Mosetertoppen

På Mosetertoppen har vi Mosetertoppen Storhytte samt hytten Moltmyrvegen 23 på 260 m2 som er klar for utleie. Her har dere hytter som har både ski inn ski ut til langrenn og alpint.  I tillegg hytter i Kaldsvekroken.  Hyttene heter The Nest og ble klare for utleie julen 2018.  Det er ski inn ski ut på begge sider av hyttene og langrennsløypene er bare 200 meter unna. Årets nyhet er Alpine Lodge som er en fantastisk storhytte i Hafjell fjellandsby. I løpet av sommeren får vi også en hytte i Kaldsvekroken 242 for utleie.

Hytter på Hafjell fjellandsby

Nest hyttene ble klar for utleie julen 2018. Hyttene har ski inn ski ut på begge sider til Kjusbakken og Svegårdsløypa.  Nest hyttene er lokalisert omtrent 150 meter nedenfor Skavlen restaurant og avstigning fra gondolen.  I tillegg har vi en storhytte i Tettgrasvegen Alpine Lodge.

Hytter på Hafjell Panorama

I Hafjell Panorama hyttefelt har vi en tradisjonell norsk hytte Hemsætervegen 143 med 12 sengeplasser.

Hytter og storhytter i Hafjell

Her finner du alle våre hytter og storhytter.  Håper de faller i smak. God hyttetur!

<% totalFilter %> filter applicerade