Hytter i Hafjell
Nest hyttene i Hafjell
Hytter Hafjell Gard
Hafjell Gard vinter
Nordlia 17 vinter
Mosetervegen 484
Nordlia 12
Mosetertoppen hytter vinter
Låven storhytte vinter
Nordlia hytter vinter
Hytte i Hafjell
Hytte i Hafjell
Hytteferie
Hytteferie
Hytte i Hafjell
Hafjell Lodge storhytter vinter
Hytte Nordlia 19
Lunnstadmyrvegen 57
Hytter på Mosetertoppen
Hafjell Gard hytter 10 sengeplasser
Hytte Hafjell Panorama
Bergstad
Kart hytter og leiligheter i Hafjell

Hytteutleie i Hafjell

Hytter i Hafjell for utleie

Hafjell Resort har et stort utvalg av hytter for utleie i destinasjonen. Du kan velge mellom store luksushytter til hytter med enklere standard.  De fleste av våre hytter her i Hafjell har ski inn ski ut til alpinbakkene i Hafjell Alpinsenter.  Noen har også langrennsløypene rett utenfor hytta. Hytteferie er en populær ferieform for nordmenn, dansker og svensker.  Derfor er det stor pågang etter i julen og Nyttår, vinterferieukene og påsken.  Vi anbefaler at du bestiller hytte relativt tidlig for det bruker å bli fullbooket.

Leie hytte for 2022

Ta kontakt med oss på Hafjell Resort for et tilbud på utleie av hytte for skiferie i 2022.  Send e-post til [email protected] for et pristilbud.  Allerede nå er mange hytter fullbooket for uke 7 og uke 8 i 2022.

Kart hytter og leiligheter i Hafjell

Hyttene våre i Hafjell for utleie

Hafjell Resort har hytter for utleie fra 10 til 31 sengeplasser. Det skulle dekke de fleste behov for antall sengeplasser når man ønsker å bestille hytte til ferieoppholdet sitt. De fleste av hyttene har ski inn ski ut til alpinbakken og noen også til langrennsløyper.

Hytter i Nordlia

Her har vi tre hytter, to med 12 sengeplasser (Nordlia 11 og Nordlia 12 og en med 16 sengeplasser (Nordlia 17).  Disse hyttene er av god standard og er etterspurt både sommer og vinter.  Det er kort avstand til skibakken om vinteren og familieparkene Lilleputthammer og Hunderfossen om sommeren.

Hytter i Sørlia

På Sørlia i Hafjell har vi Låven storhytte med 25 sengeplasser, Hafjell Lodge hyttene med 24 og 31 sengeplasser. I sommer har vi to hytter på Bergstad med 6 sengeplasser for utleie.

Hytter i Hafjell Gard

Hafjell Gard området er relativt nytt hyttefelt med adresse Mosætervegen.  Her har vi flere 10 sengs hytter som ble bygget i 2017.  Felles for disse hyttene er god standard og panoramautsikt over Gudbrandsdalen.  Ski inn ski ut om vinteren.  I tillegg har vi Hafjell Gard hovedhus med 20 sengeplasser og Hafjell Gard kårbolig som har 16 sengeplasser.  

Hytter på Mosetertoppen

På Mosetertoppen har vi Mosetertoppen Storhytte og en mindre hytte med 9 sengeplasser Mosætervegen 484. Her har dere hytter som har både ski inn ski ut til langrenn og alpint.  I tillegg hytter i Kaldsvekroken.  Hyttene heter The Nest og ble klare for utleie julen 2018.  Det er ski inn ski ut på begge sider av hyttene og langrennsløypene er bare 200 meter unna. 

Hytter på Hafjell fjellandsby

De nye Nest hyttene ble klar for utleie julen 2018. Hyttene har ski inn ski ut på begge sider til Kjusbakken og Svegårdsløypa.  Nest hyttene er lokalisert omtrent 150 meter nedenfor Skavlen restaurant og avstigning fra gondolen.

Hytte på Hafjelltoppen

Her har vi en flott 14 sengs hytte Lunnstadmyrvegen 57 som har langrennsløypene rett utenfor. Til Gaiastova med restaurant og alpint er det 300 meter.

Hytter på Hafjell Panorama

I Hafjell Panorama hyttefelt har vi en tradisjonell norsk hytte Hemsætervegen 143.

Hytter og storhytter i Hafjell

Her finner du alle våre hytter og storhytter.  Håper de faller i smak. God hyttetur!

<% totalFilter %> filter applicerade