Hytter i Hafjell
Hytter i Hafjell
Nest hyttene i Hafjell
Hytte i Hafjell
Hytte i Hafjell
Hytte
Storhytte
Hytteferie
Hytteferie
Hytte i Hafjell
Storhytte Mosetertoppen Lodge
Storstua i Hafjell
Hytte Nordlia 19
Nordlia hytter
Bergstad i sørlia

Hytteutleie i Hafjell

Hytter i Hafjell

Hafjell Resort har et stort utvalg av hytter for utleie i destinasjonen. Du kan velge mellom store luksushytter til hytter med enklere standard.  De fleste av våre hytter her i Hafjell har ski inn ski ut til alpinbakkene i Hafjell Alpinsenter.  Noen har også langrennsløypene rett utenfor hytta. Hytteferie er en populær ferieform for nordmenn, dansker og svensker.  Derfor er det stor pågang etter hytter om sommeren, julen, vinterferieukene og påsken.  Vi anbefaler at du bestiller hytte relativt tidlig for det bruker å bli fullbooket.

Hyttene våre i Hafjell

Hafjell Resort har hytter fra 6 til 31 sengeplasser. Det skulle dekke de fleste behov for antall sengeplasser når man ønsker å bestille hytte til ferieoppholdet sitt. 

Hytter i Nordlia

Her har vi fire hytter, to med 12 sengeplasser og to med 16 sengeplasser.  Disse hyttene er av god standard og er etterspurt både sommer og vinter.  Det er kort avstand til skibakken og familieparkene.

Hytter i Sørlia

På Sørlia i Hafjell har vi Låven storhytte med 25 sengeplasser, Hafjell Lodge hyttene med 24 og 31 sengeplasser og to enklere hytter med Bergstadhytter med seks sengeplasser.  

Hytter i Hafjell Gard

Hafjell Gard området er relativt nytt hyttefelt.  Her har vi flere 10 sengs hytter som ble bygget i 2017.  Felles for disse hyttene er god standard og panoramautsikt over Gudbrandsdalen.  Ski inn ski ut om vinteren.  I tillegg har vi Hafjell Gard hovedhus med 20 sengeplasser og Hafjell Gard kårbolig som har 16 sengeplasser.  

Hytter på Mosetertoppen

På Mosetertoppen har vi en storhytte, ny storhytte klar for utleie januar 2020 og en mindre hytte med 9 sengeplasser. Her har dere hytter som har både ski inn ski ut til langrenn og alpint.  Nytt av året er at det er nye hytter rett nedenfor Gondoltoppen.  Hyttene heter The Nest og ble klare for utleie julen 2018.  Det er ski inn ski ut på begge sider av hyttene og langrennsløypene er bare 200 meter unna. 

Hytter på Hafjell fjellandsby

Her finner du storhytta Storstua med kun 10 meter til skibakken og de nye Nest hyttene som ble klar for utleie julen 2018. Sistnevnte hytter har ski inn ski ut på begge sider.

Hytte på Hafjelltoppen

Her har vi en flott 14 sengs hytte Lunnstadmyrvegen 57 som har langrennsløypene rett utenfor. Til Gaiastova med restaurant og alpint er det 300 meter.

Hytter på Hafjell Panorama

I Hafjell Panorama hyttefelt har vi en tradisjonell norsk hytte Hemsætervegen 143

Tags
hytter i Hafjell
stuga

Hytter og storhytter i Hafjell

Her finner du alle våre hytter og storhytter.  Håper de faller i smak. God hyttetur!

<% totalFilter %> filter applicerade