Hytter i Hafjell
Nest hyttene i Hafjell
Hytter Hafjell Gard
Hafjell Gard vinter
Storstua vinter
Nordlia 17 vinter
Mosetervegen 484
Nordlia 12
Mosetertoppen hytter vinter
Låven storhytte vinter
Nordlia hytter vinter
Hytte i Hafjell
Hytte i Hafjell
Hytteferie
Hytteferie
Hytte i Hafjell
Storhytte Mosetertoppen Lodge
Mosetertoppen Lodge
Hafjell Lodge storhytter vinter
Hytte Nordlia 19
Lunnstadmyrvegen 57
Hytter på Mosetertoppen
Hafjell Gard hytter 10 sengeplasser
Hytte Hafjell Panorama
Bergstad i sørlia
Kart hytter og leiligheter i Hafjell

Hytteutleie i Hafjell

Hytter i Hafjell for utleie

Hafjell Resort har et stort utvalg av hytter for utleie i destinasjonen. Du kan velge mellom store luksushytter til hytter med enklere standard.  De fleste av våre hytter her i Hafjell har ski inn ski ut til alpinbakkene i Hafjell Alpinsenter.  Noen har også langrennsløypene rett utenfor hytta. Hytteferie er en populær ferieform for nordmenn, dansker og svensker.  Derfor er det stor pågang etter i julen og Nyttår, vinterferieukene og påsken.  Vi anbefaler at du bestiller hytte relativt tidlig for det bruker å bli fullbooket.

Kart hytter og leiligheter i Hafjell

Hyttene våre i Hafjell for utleie

Hafjell Resort har hytter for utleie fra 6 til 31 sengeplasser. Det skulle dekke de fleste behov for antall sengeplasser når man ønsker å bestille hytte til ferieoppholdet sitt. De fleste av hyttene har ski inn ski ut til alpinbakken og noen også til langrennsløyper.

Hytter i Nordlia

Her har vi fire hytter, to med 12 sengeplasser (Nordlia 11 og Nordlia 12 og to med 16 sengeplasser (Nordlia 17 og Nordlia 19).  Disse hyttene er av god standard og er etterspurt både sommer og vinter.  Det er kort avstand til skibakken om vinteren og familieparkene Lilleputthammer og Hunderfossen om sommeren.

Hytter i Sørlia

På Sørlia i Hafjell har vi Låven storhytte med 25 sengeplasser, Hafjell Lodge hyttene med 24 og 31 sengeplasser og to enklere hytter med Bergstadhytter med seks sengeplasser.  

Hytter i Hafjell Gard

Hafjell Gard området er relativt nytt hyttefelt med adresse Mosætervegen.  Her har vi flere 10 sengs hytter som ble bygget i 2017.  Felles for disse hyttene er god standard og panoramautsikt over Gudbrandsdalen.  Ski inn ski ut om vinteren.  I tillegg har vi Hafjell Gard hovedhus med 20 sengeplasser og Hafjell Gard kårbolig som har 16 sengeplasser.  

Hytter på Mosetertoppen

På Mosetertoppen har vi Mosetertoppen Storhytte, Mosetertoppen Lodge og en mindre hytte med 9 sengeplasser Mosætervegen 484. Her har dere hytter som har både ski inn ski ut til langrenn og alpint.  Nytt av året er at det er nye hytter rett nedenfor Gondoltoppen.  Hyttene heter The Nest og ble klare for utleie julen 2018.  Det er ski inn ski ut på begge sider av hyttene og langrennsløypene er bare 200 meter unna. 

Hytter på Hafjell fjellandsby

Her finner du storhytta Storstua med kun 10 meter til skibakken og de nye Nest hyttene som ble klar for utleie julen 2018. Sistnevnte hytter har ski inn ski ut på begge sider til Kjusbakken og Svegårdsløypa.  Nest hyttene er lokalisert omtrent 150 meter nedenfor Skavlen restaurant og avstigning fra gondolen.

Hytte på Hafjelltoppen

Her har vi en flott 14 sengs hytte Lunnstadmyrvegen 57 som har langrennsløypene rett utenfor. Til Gaiastova med restaurant og alpint er det 300 meter.

Hytter på Hafjell Panorama

I Hafjell Panorama hyttefelt har vi en tradisjonell norsk hytte Hemsætervegen 143.

Tags
hytter i Hafjell
stuga
hytteutleie

Hytter og storhytter i Hafjell

Her finner du alle våre hytter og storhytter.  Håper de faller i smak. God hyttetur!

<% totalFilter %> filter applicerade