Moltmyrvegen 23
Skihytte
Skihytte Pjeksen 15
Mosetertoppen hytter vinter
Alpine Lodge
Hytteferie på Hafjelltoppen
Alpine Lodge
Moltmyrvegen 23
Hytter i Hafjell
The Nest hytter
Hafjell Gard hovedhus
Hafjell Gard hytter
Kronrøysa 46
Hafjell Lodge 31
Låven storhytte
Nordlia
Kårbolig Hafjell
Hafjell Gard 83
Hytteferie
Nordlia 17
Hafjell Lodge storhytter vinter
Lunnstadmyrvegen 57
Mosetertoppen storhytte
Hemsætervegen 143

Hytteutleie Hafjell

Hytter i Hafjell for utleie

Hafjell Resort har et stort utvalg av hytter for utleie i destinasjonen. Du kan velge mellom store luksushytter til hytter med enklere standard.  De fleste av våre hytter her i Hafjell har ski inn ski ut til alpinbakkene i Hafjell Alpinsenter.  Noen har også langrennsløypene rett utenfor hytta. Hytteferie er en populær ferieform for nordmenn, dansker og svensker.  Vi anbefaler at du bestiller hytte relativt tidlig for det bruker å bli fullbooket.

Leie hytte skiferie

Book din hytte hos Hafjell Resort. Vi har stort utvalg av hytter for skiferie i Hafjell

Leie hytte Hafjell

Hafjell Resort har hytter for utleie fra 6 til 32 sengeplasser. Det skulle dekke de fleste behov for antall sengeplasser når man ønsker å bestille hytte til ferieoppholdet sitt. De fleste av hyttene har ski inn ski ut til alpinbakken og noen også til langrennsløyper.

Hytter Nordlia

Her har vi tre hytter, to med 12 sengeplasser (Nordlia 11 og Nordlia 12 og en med 16 sengeplasser (Nordlia 17).  Disse hyttene er av god standard og er etterspurt både sommer og vinter.  Det er kort avstand til skibakken om vinteren og familieparkene Lilleputthammer og Hunderfossen om sommeren.

Hytter Sørlia

På Sørlia i Hafjell har vi Låven storhytte med 32 sengeplasser, Hafjell Lodge hyttene med 24 og 31 sengeplasser. I tillegg to enklere 6 sengs hytter på Bergstad.

Hytter Hafjell Gard

Hafjell Gard området er relativt nytt hyttefelt med adresse Mosætervegen.  Her har vi flere 10 sengs hytter som ble bygget i 2017.  Felles for disse hyttene er god standard og panoramautsikt over Gudbrandsdalen.  Ski inn ski ut om vinteren.  I tillegg har vi Hafjell Gard hovedhus med 20 sengeplasser og Hafjell Gard kårbolig som har 16 sengeplasser.  Rett ovenfor Hafjell Gard har vi for utleie en hytte Mosætervegen 165.

Hytter Mosetertoppen

På Mosetertoppen har vi Mosetertoppen Storhytte samt hytten Moltmyrvegen 23 på 260 m2 som er klar for utleie. Her har dere hytter som har både ski inn ski ut til langrenn og alpint.  I tillegg hytter i Kaldsvekroken.  Hyttene heter The Nest og ble klare for utleie julen 2018.  Det er ski inn ski ut på begge sider av hyttene og langrennsløypene er bare 200 meter unna. Årets nyhet er Alpine Lodge som er en fantastisk storhytte i Hafjell fjellandsby. I løpet av sommeren fikk vi også en hytte i Kaldsvekroken 242 for utleie. For skisesongen 2024 har vi fått en hytte Kronrøysa 46 og Pjeksen 15 på Mosetertoppen.

Hytter Hafjell fjellandsby

Nest hyttene ble klar for utleie julen 2018. Hyttene har ski inn ski ut på begge sider til Kjusbakken og Svegårdsløypa.  Nest hyttene er lokalisert omtrent 150 meter nedenfor Skavlen restaurant og avstigning fra gondolen.  I tillegg har vi en storhytte i Tettgrasvegen Alpine Lodge.

Hytter Hafjell Panorama

I Hafjell Panorama hyttefelt har vi en tradisjonell norsk hytte Hemsætervegen 143 med 12 sengeplasser.

Hytter og storhytter i Hafjell

Her finner du alle våre hytter og storhytter.  Håper de faller i smak. God hyttetur!

<% totalFilter %> filter applicerade