spiseplass luksushytte
catering til luksushytten
Hafjell Gard hovedhus
Låven storhytte
Mosetertoppen storhytte
Hafjell Gard
Hafjell Gard
smia hafjell gard
hafjell gard kårbolig
Kjøkken luksushytte
spa luksushytte
hafjell lodge
hafjell lodge

luksushytter til leie

Hafjell Resort har luksushytter til leie fra 16 til 31 sengeplasser. Felles for alle luksushyttene er ski inn ski ut til alpinbakken i Hafjell. Vertskap ved ankomst, oppredde senger og catering i luksushytten har vært noe av det "lille ekstra" som har gjort denne suksessen mulig. 

Våre luksushytter er lokalisert på Mosetertoppen, Hafjell Lodge, Hafjell Gard og Sørlia. Her kan du velge mellom luksushytter som blant annet har badestamp eller himmelseng.  Disse er perfekt for storfamilier som ser etter store feriehus for sommeren 2021.

Mange har oppdaget at en luksushytte på fjellet er den ultimate opplevelsen når man skal være på seminar eller ha en sosial samling med fokus på smittevern og god plass. Det er heller ikke så rart når man tenker på den frihet som deltakerne opplever sammenlignet med seminar på et stort høyfjellshotell eller en hektisk konferansehotell midt i sentrum. 

På luksushytta kan du ha kvalitetstid med kollegaer og venner noe som er en utfordring i hverdagen. Vi anbefaler deg å ta en titt på våre luksushytter eller du kan finne ledig periode og priser på vår online booking eller send en forespørsel på ledig luksushytte og pristilbud til HAFJELL EXCLUSIVE Telefon: + 47 61 28 55 50 [email protected]

TRYGGHET FOR DEG SOM GJEST

Våre luksushytter har inngang/utgang direkte til det fri og dette begrenser også kontakt med andre gjester. Luksushyttene er både vasket og desinfisert. Etter hver avreise vil luksushytta bli grundig vasket for så igjen å bli desinfisert. Vi legger på nye putevar på alle ankomne boenheter.

Luksushytter

m2

Soverom

Senger

Bad

Badstue

Peis/ovn

Meter
til skibakken

Hund
tillatt

Hafjell Lodge 31

490

16

31

5

ja

Ved

60

nei

Hafjell Lodge 24

400

13

24

4

ja

Ved

50

nei

Mosetertoppen storhytte

400

8

20

3

ja

Ved

25

nei

Låven storhytte

390

10

25

4

ja

Ved

250

nei

Hafjell Gard hovedhus

270

7

23

5

ja

Ved

20

nei

Hafjell Gard kårbolig

200

5

16

2

ja

Ved

40

nei

Catering til luksushytte

Vi kan tilby tre retters menyer, tapasbuffet, koldtbord, velkomstmeny og frokostcatering. For tilbud kontakt kjøkkensjef Roger Herold på Hafjell Hotell [email protected]

Servicepakke luksushytte

- Klargjort luksushytte til ankomst
- Oppredde senger
- Personlige håndklær og morgenkåper
- Ekstra håndklær på badene
- Ved / gass til peisen
- Projektor og lerret
- Sluttrengjøring

Luksushytter til leie i Hafjell

<% totalFilter %> filter applicerade