spiseplass luksushytte
catering til luksushytten
Hafjell Gard hovedhus
Låven storhytte
Mosetertoppen storhytte
Hafjell Gard
Hafjell Gard
smia hafjell gard
hafjell gard kårbolig
Moltmyrvegen 23
Kjøkken luksushytte
spa luksushytte
hafjell lodge
hafjell lodge

luksushytter til leie

Hafjell Resort har luksushytter til leie. Felles for alle luksushyttene er ski inn ski ut til alpinbakken i Hafjell. Vertskap ved ankomst, oppredde senger og catering i luksushytten har vært noe av det "lille ekstra" som har gjort denne suksessen mulig. 

Våre luksushytter er lokalisert på Mosetertoppen, Hafjell Lodge, Hafjell Gard og Sørlia. Her kan du velge mellom luksushytter som blant annet har badestamp eller himmelseng.  Disse er perfekt for storfamilier som ser etter store feriehus for skiferie.

Mange har oppdaget at en luksushytte på fjellet er den ultimate opplevelsen når man skal være på seminar eller ha en sosial samling med fokus på smittevern og god plass. Det er heller ikke så rart når man tenker på den frihet som deltakerne opplever sammenlignet med seminar på et stort høyfjellshotell eller en hektisk konferansehotell midt i sentrum. 

På luksushytta kan du ha kvalitetstid med kollegaer og venner noe som er en utfordring i hverdagen. Vi anbefaler deg å ta en titt på våre luksushytter eller du kan finne ledig periode og priser på vår online booking eller send en forespørsel på ledig luksushytte og pristilbud til HAFJELL EXCLUSIVE Telefon: + 47 61 28 55 50 [email protected]t.com

TRYGGHET FOR DEG SOM GJEST

Våre luksushytter har inngang/utgang direkte til det fri og dette begrenser også kontakt med andre gjester. Luksushyttene er både vasket og desinfisert. Etter hver avreise vil luksushytta bli grundig vasket for så igjen å bli desinfisert. Vi legger på nye putevar på alle ankomne boenheter.

Storhytter m2 Soverom Senger Bad Badstue Peis/ovn Meter Hund
til skibakken tillatt
Hafjell Lodge 31 490 16 31 5 ja Ved 60 nei
Hafjell Lodge 24 400 13 24 4 ja Ved 50 nei
Mosetertoppen storhytte 400 8 20 3 ja Ved 25 nei
Moltmyrvegen 23 260 12 4 ja Ved 20 nei
Låven storhytte 390 11 32 4 ja Ved 250 nei
Hafjell Gard hovedhus 270 7 23 5 ja Ved 20 nei
Hafjell Gard kårbolig 200 5 16 2 ja Ved 40 nei

Vi kan tilby tre retters menyer, tapasbuffet, koldtbord, velkomstmeny og frokostcatering. For tilbud kontakt kjøkkensjef på Hafjell Hotell [email protected] Catering til luksushytte

Servicepakke luksushytte

- Klargjort luksushytte til ankomst
- Oppredde senger
- Personlige håndklær og morgenkåper
- Ekstra håndklær på badene
- Ved / gass til peisen
- Projektor og lerret
- Sluttrengjøring

Luksushytter til leie i Hafjell

<% totalFilter %> filter applicerade