Juletallerken
Juletallerken
Jul på hotell

Julemat take away

Julelunsj på jobben

Hva er vel hyggeligere enn å få levert årets julelunsj på jobben. Sette litt ekstra pris på alle, ved å samles på pauserommet til en god matbit?

Hafjell Hotell AS tilbyr gjestene hjemmelaget, ekte og god mat – laget med kjærlighet og omhu, fra bunn av med lokale råvarer. Foruten smaken av deilige råvarer og perfekte kombinasjoner, handler det også om noe som bringer menneskene sammen, som gir hygge. Våre menyer er basert på råvarer fra Øyerfjellet og distriktet rundt Øyer. Vi tilrettelegger for allergikere, vegetarianere og de som har spesielle behov eller ønsker.

Julelunsj med ribbe

Hovedrett: Ribbe, medisterkake, julepølse, saus, poteter og rødkål/surkål
Inneholder: egg, melk
Dessert: Riskrem med kirsebærsaus
Inneholder: gluten, melk

Julelunsj med pinnekjøtt

Hovedrett: Pinnekjøtt, vossakorv, potet og rotstappe
Inneholder: melk
Dessert: Riskrem med kirsebærsaus
Inneholder: gluten, melk

Julelunsj kan bestilles med kun to dagers varsel i desember måned via e-post [email protected] eller 61 28 55 50

Priser:
Alle priser er oppgitt pr person og inkludert mva. Vi forbeholder oss retten til endringer i prisene ved spesielle bestillinger og prisoppgang hos våre leverandører. Den avtalte prisen er de prisene som er beskrevet i ordrebekreftelsen. I tillegg kommer transport per utkjøring. Alternativt dere henter julelunsj eller julebord som take away.

Betaling:
Bedriftskunder: 10 dager fra gjennomført catering eller etter avtale.
Privatkunder: Betaler med bankkort/ Visa ved leveranse. Vi har bankterminal med oss.

Utstyr:
All mat leveres i bakker og termokasser Disse må leveres tilbake til Hafjell Hotell AS dagen etter levert catering. Kjøper er ansvarlig for å erstatte selger for utstyr som ikke er tilbakelevert innen 3 dager etter levering eller som er ødelagt ved tilbakeleveringen. Pris for ikke levert er kr 200,- pr termokasse.