Lekeland Hafjell

Lekeland Hafjell er det eneste innendørs lekeland i Lillehammer-regionen, tilpasset barn fra 0 til ca. 12 år med et lekeareal på ca. 900 kvm. Vi er lokalisert i sentrum av Øyer og er nærmeste nabo til Lilleputthammer familiepark.  Lekeland er som skapt for fysisk aktivitet. I lekeland kan barna klatre, skli, smyge, balansere og utforske. Her står utfordringene i kø og barna opplever positiv mestringsfølelse. Men viktigst for barna; Lekeland er fantastisk MORO.

Lekeland Hafjell har air condition og hos oss er det svalende når det er varmt og sola steker ute.  På regnværsdager bruker er det mange besøkende så vi anbefaler at du kommer tidlig på dagen.

Hovedområdet i lekeland Hafjell

Det største lekeområdet i Lekeland Hafjell er tilpasset barn i alderen 4 til ca. 12 år. Her kan barna boltre seg i utfordrende aktiviteter i en lekeinnretning over 4 plan:16 meter lang trippelsklie med en høydeforskjell på 7,5 meter - spiralsklie - flere hinderløyper - ballbinger - balansebrett - klatrenett - spøkelsesrommet - med mer...

Lekeområde for barn 2-4 år
Lekeområdet er en mindre utgave av hovedlekeområdet, tilpasset barn i aldersgruppen 2 – 4 år. Lekearealet er over 4 plan, og består av sklier, ballbinger, hinderløyper med mer.

Lekeområde for barn 0-3 år
I lekeområdet for de minste i Lekeland Hafjell finnes store myke klosser til å klatre, gynge eller skli på, og et stort vegg puslespill.

Kafe
I vår kafé avdeling i Lekeland Hafjell med rundt 70 sitteplasser kan de voksne slappe av med noe å drikke og spise. Her kan man benytte seg av vår internett tilgang.

Bursdager i lekeland

Bursdag i Lekeland blir mer og mer populært og enklere blir det ikke! Vi tar oss av alt fra dekking av bord, servering av mat, gaveoppakking og bursdagssang. Barna har eget bursdagsrom og 900 kvm lekeareal til fri utfoldelse i inntil 3 timer.

Hundervegen 37
2636 Øyer
Telefon 61 28 55 00
E-post [email protected]

Rabatterte familiepakker

Hafjell Resort tilbyr rabatterte familiepakker som inkluderer Olas Superbillett til Lilleputthammer familiepark og overnatting.

Lekeland Hafjell

Hundervegen 37
2636 Øyer
Tel 61 28 55 00
E-post [email protected]

Opplevelser for barna i Hafjell Hunderfossen

<% totalFilter %> filter applicerade