Minigolf i Hafjell

Puttingbane i Hafjell. Rett utenfor Nermo Hotell kan du oppleve Skandinavias eneste puttingbane med 18 individuelle hull på ekte gress.
Puttingbane i Hafjell. Rett utenfor Nermo Hotell kan du oppleve Skandinavias eneste puttingbane med 18 inh2iduelle hull på ekte gress.

Puttingbanen på Nermo består av 18 inh2iduelle hull med lengder fra 13 til 54 meter, totalt 549 meter. Hullene er bygd opp på samme måte som en ordinær golfbane, med flere bunkere og vannhindre. Banen er åpen for alle, golf spiller eller ikke, vil synes dette er gøy! Man trenger ingen ferdigheter eller spilt golf før. Ta med familien og venner, og finn ut hvem som er den beste putteren!

Fra Jaertunet og Hafjell Gard er det 15 minutters spasertur til Puttingbanen og Hafjell Golfbane. Det samme gjelder for gjester som bor på Alpin Apartments Solsiden.

Minigolfbanen er samme sted som Hafjell Golf holder til ved Nermo Hotell i Hafjell / Øyer. Kjør inn til hotellet og leie av utstyr skjer ved resepsjonen på hotellet.

Hjertelig velkommen til Nermos Puttingbane i Hafjell.

LILLEPUTTHAMMER MINIGOLF
Området rundt minigolfbanen vil være opparbeidet med stier sånn mini i barnevognen enkelt kan være med. I tillegg blir det flere benker så man kan ta seg en pust i bakken i mellom slagene.
Lilleputthammer Minigolfbane er en rekruteringsbane for småbarnsfamilier - kanskje den neste runden blir hos Hafjell Golfs minigolfbane?
Les mer

Kontaktinformasjon

  • +47 61 27 55 80
  • [email protected]
  • Nermosvegen 56 - 2636 - Øyer

  • Banen åpner april/mai og holder åpent til og med september
    The golf course is open from May to September