minigolf
minigolf
minigolf
minigolf
Minigolf
Hafjell minigolf
Hafjell minigolf

Minigolf i Hafjell

Rett utenfor Nermo Hotell i Øyer kommune kan du oppleve Skandinavias eneste minigolf med 18 individuelle hull på ekte gress. Med på kjøpet har du også vakker utsikt over Gudbrandsdalen og Hafjell Bike Park.

Minigolfbane i Hafjell

Puttingbanen på Nermo består av 18 individuelle hull med lengder fra 13 til 54 meter, totalt 549 meter. Hullene er bygd opp på samme måte som en ordinær golfbane med flere bunkere og vannhindre. Banen er åpen for alle, golfspiller eller ikke, vil synes dette er gøy! Man trenger ingen ferdigheter eller spilt golf før. Ta med familien og venner, og finn ut hvem som er den beste putter. 

Norges eneste 18-hulls minigolfbane med ekte gress. Dette er en morsom opplevelse for hele familien. Banen ligger mellom hotellet og leilighetene på Nermotunet og består av 18 individuelle hull med lengder fra 13 – 54 meter, totalt 549 meter. Hullene er bygd opp på samme måte som en ordinær golfbane. Du trenger hverken «grønt kort» eller eller spesielle ferdigheter. Baller og køller fåes i resepsjonen. Barn u/12 år må ha følge av voksen.

De nærmeste bostedene for Hafjell Resort er Jaertunet leilighetene og Hafjell gard hyttene. Det er bare 10 minutters spasertur så er dere ved minigolfbanen og Hafjell golf.

Priser minigolf

Voksne kr 95,-
Ungdom 12-16 år kr 75,-
Barn u/12 år kr 50,-

Hjertelig velkommen til Nermos puttingbane og minigolf.