minigolf
minigolf
minigolf
minigolf
Minigolf
Hafjell minigolf
Hafjell minigolf

Minigolf i Hafjell

Rett utenfor Nermo Hotell i Øyer kommune kan du oppleve Skandinavias eneste minigolf med 18 individuelle hull på ekte gress. Med på kjøpet har du også vakker utsikt over Gudbrandsdalen og Hafjell Bike Park.

Minigolfbane i Hafjell

Puttingbanen på Nermo består av 18 individuelle hull med lengder fra 13 til 54 meter, totalt 549 meter. Hullene er bygd opp på samme måte som en ordinær golfbane med flere bunkere og vannhindre. Banen er åpen for alle, golfspiller eller ikke, vil synes dette er gøy! Man trenger ingen ferdigheter eller spilt golf før. Ta med familien og venner, og finn ut hvem som er den beste putter. 

Norges eneste 18-hulls minigolfbane med ekte gress. Dette er en morsom opplevelse for hele familien. Banen ligger mellom hotellet og leilighetene på Nermotunet og består av 18 individuelle hull med lengder fra 13 – 54 meter, totalt 549 meter. Hullene er bygd opp på samme måte som en ordinær golfbane. Du trenger hverken «grønt kort» eller eller spesielle ferdigheter. Baller og køller fåes i resepsjonen. Barn u/12 år må ha følge av voksen.

De nærmeste bostedene for Hafjell Resort er Jaertunet leilighetene og Hafjell gard hyttene. Det er bare 10 minutters spasertur så er dere ved minigolfbanen og Hafjell golf.

Lilleputthammer minigolf

Vi gleder oss over årets nyhet i Lilleputthammer Familiepark som er en minigolfbane. Minigolfbanen er tilpasset de minste barna fra 3 til 9 år, men her kan hele familien spille sammen. Banen består av 9 hull, uten for mange vanskelige hinder. Fos oss i Lilleputthammer er det viktig at barna skal mestre og føle mestring i det de holder på med, derfor er det lagt opp til at banen skal være enkel.

Området rundt minigolfbanen vil være opparbeidet med stier sånn mini i barnevognen enkelt kan være med. I tillegg blir det flere benker så man kan ta seg en pust i bakken i mellom slagene.
Lilleputthammer Minigolfbane er en rekruteringsbane for småbarnsfamilier  -  kanskje den neste runden blir hos Hafjell Golfs minigolfbane?