Strandpromenaden Lillehammer

Strandpromenaden ved Mjøsa på Lillehammer har kort avstand til Strandtorget. Det er etablert turstier, skatepark, treningsanlegg, sandvolleyballbaner, balløkke, disc-golf, toalett, sandstrand og parkeringsplass.
Strandpromenaden ved Mjøsa på Lillehammer har kort avstand til Strandtorget. Det er etablert turstier, skatepark, treningsanlegg, sandvolleyballbaner, balløkke, disc-golf, toalett, sandstrand og parkeringsplass. Der er det også badeplass som er populær blant lokalbefolkningen.

Her kan du slappe av eller være aktiv på varme sommerdager. Det er store områder med gress og kort avstand til Mjøsa for en dukkert. Fra Strandpromenaden kan du du gå til utkikkstårnet på Mosodden eller rusle opp til sentrum av Lillehammer. Et annet alternativ er å gå til den Gamle Skibladnerbrygga. Her ligger Thorstadbua - en hvit gammel lagerbygning etter kjøpmann Thorstad. Bygget eies i dag av Lillehammer kommune.

På Strandpromenaden er det også en rød flott skulptur laget av Hilde Aagaard. Skulpturen har tittel «Wall of sorrow wall of joy»
Les mer

Kontaktinformasjon

  • Strandpromenaden 45 - 2609 - Lillehammer