Rafting i Sjoa
Rafting i Sjoa
Rafting
Rafting

Rafting i Sjoa

GoRafting er et familiedrevet rafting- og aktivitetsfirma, der hver eneste gjest er – og skal føle seg viktig. Her jobber voksne, glade og åpne mennesker som ønsker å gi deg en spennende og morsom opplevelse.

Sjoa

Vår base for rafting ligger rett ved elven Sjoa i Gudbrandsdalen, som er kjent som en av verdens beste og mest populære elver for rafting. Fra mai til oktober myldrer området rundt Sjoa og Heidal av glade elvefolk som er på rafting, padler kajakk eller svømmer ned Sjoa på elvebrett.
 
Rafting i Sjoa er vår hovedaktivitet, men vi tilbyr også rafting i andre elver, familierafting (fra 7 år), juving, elvebrett, rappellering, klatring og mange andre spennende aktiviteter. Våre raftingturer spenner fra rolig familierafting på Ottaelva og Gudbrandsdalslågen til det råeste du får i Europa. Vi holder alt utstyr, og opplæring blir gitt til alle deltakere før raftingen. Arrangøren legger stor vekt på sikkerhetsinstruksjonen før raftingen. Du skal være så trygg og sikker som mulig. Med erfarne og profesjonelle raftingguider får du utfordringer på alle nivå, tilpasset dine forutsetninger og ønsker.

GoRafting AS

Heidalsvegen 829
2677 Nedre Heidal
(+47) 61 23 50 00
[email protected]