Skibua Hafjell
Skibua Hafjell
Skibua Hafjell
Skibua Hafjell
Skiutleie i Hafjell - skibua
Skibua Hafjell
Skiutleie i Hafjell
Leie ski i Hafjell
Skiutleie
Sportsbutikk i Hafjell - Skibua

Skibua Hafjell - utleie av ski

I Skibua Hafjell setter vi stort fokus på å finne det rette skiutstyret for deg som vår kunde. Mange av våre gjester synes vi er Hafjells koseligste skiutleie. Vi har ikke flere tusen par ski, men i vår skiutleie i Hafjell slipper du stress og mas og får faglig veiledning i en avslappet atmosfære. I år skifter vi ut hele leien til nytt utstyr og starter et prosjekt «Rent and buy» der du som kunde har mulighet å kjøpe utstyret du har leid hos oss.

Ski shop Hafjell

I Hafjell på Skibua finnes vår ski shop. Her finner du ski, støvler, Hafjellhoodies sammen med flere profilklær, ull, midlayers og tilbehør som hjelmer, googles, luer mm. Vi har valgt nøye fra norske og internasjonale merker og bruker all vår erfaring fra mange år på fjellet, både hva gjelder alpint og langrenn. Vi vet hva godt utstyr betyr så spør oss hvis det er noe spesielt du ønsker eller hvis du trenger veiledning. Faglig kompetanse, ydmykhet og hyggelig service er viktige stikkord for oss.

Skiverksted

Hos oss på Skibua skiutleie i Hafjell finner du et toppmoderne ski verksted. Når du leverer ski eller snowboard til oss finner vi sammen ut hva som må gjøres for å få dem preparert til perfekt stand nettopp for deg, enten du skal ut i alpinløypa eller på skitur på fjellet. Vi tar hensyn til din måte å kjøre ski på og hvordan skiene tidligere blitt preparert. Godt vedlikeholdt og preparert utstyr er avgjørende for å kunne bruke utstyret på en optimal måte og for å få en bedre opplevelse.

Bootfitting Hafjell

Støveltilpassing er Skibua Hafjells spesialitet. Vi har velutdannet Bootfitters som skal passe godt på dine føtter. Vi tester nøye ut alt vi selger, alt for at du som kunde skal få optimal veiledning. Vårt ønske er at du skal føle kompetanse og service i en god miljø. Ingen fot er den andre lik så vi ser tilpassing av støvler som en forutsetning for å optimere din ski opplevelse.

Priser skiutleie i Hafjell