World cup Kvitfjell
Kvitfjell
Kvitfjell
Kvitfjell

Kvitfjell world cup

Kvitfjell er arrangør for world cup alpint i Norge. Snart kan du oppleve verdenseliten i alpint konkurrere i Kvitfjell Alpinanlegg i Gudbrandsdalen. World Cup i Kvitfjell er en folkefest og det bruker å være mange tusen besøkende som følger med alpinsirkuset. Utfortraseen i Kvitfjell er en av de beste i verden. Fra Hafjell er det omtrent 45 minutters bilkjøring til Kvitfjell. 

Om Kvitfjell

Kvitfjell Alpinanlegg er et alpinanlegg som ligger i Fåvang i Ringebu kommune ca. 45 minutters kjøring fra Lillehammer. Under Vinter-OL i 1994 ble konkurransene i utfor og super-G for damer og herrer avviklet i anlegget.  Kvitfjell Alpinanlegg består av tre sammenknyttede deler med et familievennlig område på Kvitfjell Vestsiden og et på Varden. På Kvitfjell Øst (ofte referert til som Mellomstasjonen) finnes World Cup-bakken og andre utfordrende nedfarter.  Kvitfjellanlegget er idag eid av Alpinco, som også eier Hafjell Alpinsenter. Det arrangeres årlig verdenscuprenn i begynnelsen av mars i Kvitfjell.

World cup Kvitfjell

Lørdag 6.mars til søndag 7.mars er Kvitfjell alpinanlegg arena for world cup sirkuset med verdens beste alpinister. Det er utfor på fredag og lørdag og Super G på søndag.

Ringebu kommune og selskapet Hafjell-Kvitfjell Alpin AS har gleden av å invitere til årets World Cup-renn, gullfest og folkefest på Kvitfjell. I 2019 hadde Kvitfjell publikumsrekord siden OL i 94 og 500 frivillige! Suksessen skal gjentas i 2019. Du har gode muligheter til å få med deg fartsfesten samtidig som du er på ski. Olympiabakken og Nasjonalanleggsløypa er forbeholdt World Cup ellers er 24 av 29 km med bakker oppe for publikum.

Det lønner seg å være tidlig ute hvis du ønsker å booke et sted å bo i Hafjell under World Cup-helgen på Kvitfjell. Ta kontakt med Hafjell Resort og be om et tilbud på overnatting. På Hafjell er det også yrende folkeliv med mye folk i skibakkene.

Det lønner seg å være tidlig ute hvis du ønsker å booke et sted å bo i Hafjell under World Cup-helgen på Kvitfjell. Ta kontakt med Hafjell Resort og be om et tilbud på overnatting. På Hafjell er det også yrende folkeliv med mye folk i skibakkene.

Buss fra Hafjell til Kvitfjell

Bussen kjører fra Lillehammer skysstasjon lørdag 6.mars klokken 08.45.  Avgang fra Hafjell Alpinsenter klokken 09:15. Retur fra Kvitfjell til Hafjell klokken 14:00 og 16:00.  Billetter til buss betales med Vipps eller kontant.

Fakta om Kvitfjell

  • 34 km alpinløyper
  • 2 Terrengparker
  • 2 KIDS familieområder
  • 33 Løyper, 13 blå, 11 grønne, 6 røde, 3 sorte
  • 14 heiser; 4 stolheiser, 1 gondol, 2 T-kroker, 4 tallerkenheiser, 3 rullebånd
  • Toppstasjon 1039 moh.
  • Høydemeter 854 m
  • 3,4 km flombelyste alpinløyper
  • 600 km preparerte langrennsløyper i nettverket

Kontakt Kvitfjell

+47 61 28 36 00
[email protected]
www.kvitfjell.no