Høstferie
Hafjell Golf
Hjulbob
Hotell i høstferien

Bestill overnatting i Hafjell

Aktiviteter i Lillehammer regionen

 

Bike Park

Hafjell Bike Park har blitt kjent som en av Norges beste arenaer for downhillsykling. Sykkeltrasèene som har en høydeforskjell på 830 meter, er av varierende vanskelighetsgrad med alternativer for den mest vågale til den som ønsker en myk innføring i sporten. De 14 løypene er fordelt på 25 kilometer og er merket fra grønt til svart vanskelighetsgrad, akkurat som om vinteren.

Les om Hafjell Bike Park

 

Hafjell Bike Park
Jorekstad fritidsbad

Badeland

Jorekstad fritidsbad er badeland like nord for Lillehammer med flere basseng inne og ute. Her kan du hoppe, plaske, trimme, dykke, trene, ta badstue, eller rett og slett slappe av mens barna boltrer seg i leke­basseng og vannsklie. 10 km fra Hafjell like ved Jørstadmoen og Fåberg finner du det største badeanlegget i regionen.

Les om Jorekstad

Golf

Hafjell golfbane er en park og skogsbane med store greener, mange bunkere og mange utfordringer. Med sine 9 hull hvor det korteste er 76 meter og det lengste 470 meter, er det lagt vekt på høy kvalitet og mange detaljer. Golbanen er i kort kjøreavstand fra mange av våre bosteder i Hafjell.

Les om Hafjell golf

Hafjell golf
Hjulbob

Hjulbob

Hjulbob er sommerens svar på bobsleigh. Dette er en av de mest actionfylte aktivitetene i sommersesongen, her får du følelsen av opp mot 3G når boben kjører i rundt 100 km/t. Det er plass til 4 passasjerer pluss en autorisert pilot som vil kjøre hjulboben. Aktiviteten er lokalisert 3 km fra Hafjell.

Les om hjulbob