Hafjell golf
Hafjell golf
Hafjell golf
Hafjell golf
Hafjell golfbane
Hafjell golfbane
Hafjell golfklubb
Hafjell Golfbane
Hafjell Golfbane

Hafjell golf

Ved foten av Gudbrandsdalen finner du en eventyrlig golfbane, Hafjell Golf. Banen ligger rett nord for Hafjell Alpinsenter i Øyer kommune og er en 9 hulls skogs/parkbane med høy kvalitet. Golfbanen ligger 800 meter opp fra E6, 15 minutter nord for Lillehammer.

Om Hafjell golfbane

Banen er en park og skogsbane med store greener, mange bunkere og mange utfordringer. Med sine 9 hull hvor det korteste er 76 meter og det lengste 470 meter, har de lagt vekt på høy kvalitet og mange detaljer. Alle bekker har steinsatte sider, flere teesteder er murt opp av stein og eksisterende skog er tynnet og gjort spillbar. Med gode solforhold hele sommerhalvåret varer sesongen fra begynnelsen av mai til midten av oktober. Treningsområdet består av en driving range med 24 utslagsmatter og puttinggreen. Hafjell golf har også et eget kursområde med 10 utslagsmatter, samt pitch & bunker område.

Fra Hafjell Hotell er det kun 5 minutters kjøring til golfbanen og fra våre nærmeste bosteder Jaertunet og Hafjell Gard er det 10 minutters spasertur.

 

Hafjell golfbane

Booking/greenfee/starttider 

Tidsbestilling gjelder alle dager mellom klokken 08:00 - 20:00. Booking gjøres via Golfbox eller på telefon 61275765 mellom klokken 08:00 og 16:00