Hafjell Bike Park
Hafjell Bike Park
Hafjell Bike Park
Sykkelvask
Gondolen i Hafjell Bike Park
Skavlen restaurant
Hafjell Bike Park
Hafjell Bike Park
Hafjell Bike Park
Hafjell Bike Park
Hafjell Bike Park

Hafjell Bike Park

Hafjell Bike Park er et av Europas beste anlegg for heisbasert sykling og har løyper som passer hele familien uansett ferdighetsnivå. Fra enkle og snille nybegynnerløyper til skikkelige berg- og dalbaner for de tøffeste. De 14 løypene er fordelt på 25 kilometer og er merket fra grønt til svart vanskelighetsgrad, akkurat som om vinteren. I sykkelutleien står det 80 downhill, 20 terrengsykler og 10 elsykler klare for å gi dere nye opplevelser.

Gondolen gir dere en fin tur opp de 586 høydemetrene til Mosetertoppen og er et glimrende utgangspunkt for både downhillsykling, vandring og sykkelturer innover det flotte fjellplatået i Øyer. Hafjell Bike Park åpner 16. juni 2018

Stisykkelnettet
Stisykkelnettet som nå skal merkes vil begynne i øvre del av Hafjell og fortsette inn i Øyerfjellet. Dette er en åpningsportal til et av Norges flotteste fjellområder, som både har gode grus og seterveier, samt et omfattende stinett.

Topografien er godt egnet for stisykling. Her finnes både flate partier og mer utfordrende kuperte stivalg i naturskjønne omgivelser.

«Roller Coaster» beskriver veldig godt følelsen den nye løypen gir gjestene. Man skal kjenne dragsuget i magen og trykket i svingene. Totalt 60 hopp og 36 doserte svinger ned dalsiden sørger for luft under hjulene, store smil og pumpende adrenalin når du kommer ned. Denne løypa gir de litt mer erfarne syklistene store utfordringer.

Tags
hafjell bike park
terrengsykling

Andre spennende aktiviteter

<% totalFilter %> filter applicerade