Husky
Hundeslede
Husky

Huskyturer

Hundekjøring med Alaska huskier

Gjennom vakkert fjellandskap gir vi deg en helt fantastisk måte å oppleve naturen på i samspill med dyr. Dere får eget spann med 6 - 8 hunder og kjører selv med oss i front og etter instruksjon - med mindre du må eller heller vil være passasjer er det også mulig. Alle kan derfor være med på tur også barn, eldre og gjester med ulike funksjonshemminger eller skader. Etter tur er det pinnebrødsteking og kaffe/te/toddy inkludert i prisen. Vi er et lite team med mye erfaring, og ca. 90 Alaska huskier og to rene Alaskan Malamutes. Vi starter turene i området mellom Pellestova og Ilsetra på Hafjelltoppen i Øyerfjellet. Kjøres i vinterferie og påske.

Husky safari på Sjusjøen

Prøv husky safari med ivrige Alaska Huskier og Alaskan Malamutes i vakkert fjellandskap på Sjusjøen, en helt fantastisk måte å oppleve naturen på i samspill med dyr. Dere får eget spann og kjører selv med guide i front og etter instruksjon - med mindre du må eller heller vil være passasjer er det også mulig. Etter tur er det pinnebrødsteking og kaffe/te/toddy i varm grillhytte.

Sjusjøen Huskytours

Online booking er åpen med fire faste kjøredager pr uke på Sjusjøen, og de kjører helt til midten av mai. Finner du ikke en dag som passer, eller lurer på noe ta kontakt på e-post til [email protected]

Tags
husky
hundesledetur
huskytur

Flere aktiviteter

<% totalFilter %> filter applicerade