Badeplass Strandpromenaden
Badeplasser i Lillehammer
Badeplasser i Lillehammer
Badeplasser i Lillehammer
Vingnes
Badeplasser i Lillehammer
Mosodden på Lillehammer
Jorekstad fritidsbad
Basseng Jorekstad

Badeplasser i Lillehammer

Lillehammer har mange flotte badeplasser som er populær på en varm sommerdag. Du kan ta en dukkert i Mjøsa, ved et fjellvann eller besøke badelandet Jorekstad på Fåberg.

Vingnesvika

Byens mest besøkte badeplass. Badeplassene er en del av større friareal langs stranda på Vingnes. Sandstrand med stupebrett på brygga. Toalett og renovasjon. Det er begrenset parkeringskapasitet. Ankomst og avgang for Skibladner.

Strandpromenaden

Strandpromenaden, den sentrumsnære strandsonen, er et attraktivt, sentrumsnært aktivitets- og rekreasjonsområde. Det er etablert turvegnett, skatepark, treningsanlegg, sandvolleyballbaner, balløkke, disc-golf, toalett, sandstrand og parkeringsplass. Ved den tidligere betongstasjonen mellom Korgen og Mosodden er det bygget utkikkstårn for fugletitting. Bygget fungerer også som et populært turmål.  Det er etablert belysning langs turvegen fra Korgen i nord til Gamle Skibladnerbrygga i sør. Tar omtrent 15 minutter spasertur fra Lillehammer Skysstasjon ned til Strandpromenaden. Nærmeste butikk er kjøpesenteret Strandtorget.

Badedammen Vingrom

Opparbeidet badeplass i tilknytning til et større friareal i Vingrom. Naturlig fin sandstrand. Både skjermet badedam og mulighet for å bade direkte i Mjøsa. Benker, bord, søppeldunker, toalett, parkeringsplass. Flott område med både naturområde og oppholdsarealer. Nærmeste butikk til Badedammen i Vingrom er Rema 1000.

Mosodden

Fin badeplass med naturlig sandstrand. Del av sammenhengende større friluftsområde langs Mjøsa. Vi anbefaler også å ta en titt på utkikkstårnet som ble åpnet i 2018.

Badedammen i Lillehammer

Dersom du går opp Mesnaelva fra sentrum av Lillehammer en sommerdag vil du treffe på mange badende ved badedammen. Den ligger rett opp for sentrum av byen like ved Olympiaparken. Tradisjonsrik badeplass. Mye brukt på fine dager. Toalett i sommersesongen. Benker, bord, søppeldunker. Parkering langs vegen, samt stor parkeringskapasitet ved Stampesletta.

Jorekstad fritidsbad

Basseng
Utendørsbassenget har oppvarmet vann som holder 24-28 grader gjennom hele sommeren.
Innendørs 25 meter 28-29 grader
Innendørs terapibasseng ca 33 grader. Lekebasseng som starter i null og går ned til 70 cm dybde.

Tags
badeplass
badeplasser i Lillehammer
badeland