Jobb hos Hafjell Resort

Adresse: Hundervegen 105, 2636 Øyer Vis kart

Adresse: Hundervegen 105, 2636 Øyer

Er du på utkikk etter en ny jobb? Vi er stadig på jakt etter dyktige medarbeidere.

 

Søke stilling hos Hafjell Resort
Hafjell Resort har som mål å være best hva angår service og kvalitet. For at vi skal klare dette må vi ha medarbeidere i alle funksjoner som er kvalitetsbevisste, resultatorienterte og som trives med å sette gjesten i sentrum og gi «det lille ekstra». «Vi gjør forskjellen»

Mener du at du kan passe inn hos oss, send oss en mail til [email protected] med søknadstekst og legger ved cv. Relevante referanser er ønskelig.

Vis mer

Kontaktinformasjon

Hytter og leiligheter

Hafjell Alpinlandsby Pluss

Avstand: 219 meter
Hafjell Alpinlandsby Pluss har seks leiligheter hver på 35 m2 som er praktiske og delikate. Alle er i samme bygg like ved sykkelstier og gondolen. Leilighetene har to soverom med fire sengeplasser og er et godt valg for familier på ferie.
Storhytte

Låven Storhytte

Avstand: 389 meter
Låven Storhytte i Hafjell er på to plan med ti soverom og 25 sengeplasser. Hytten ligger i praktfulle omgivelser i målområdet i Hafjell. Kort avstand til Hafjell Bike Park med sykkelstier, gondol og restauranter.
Hytter og leiligheter

Sørlia hytte Bergstad nr. 17

Avstand: 406 meter
Trivelig hytte med seks sengeplasser som ligger ca. 200 meter fra Hafjell alpinsenter og gondolen. Stor veranda med utsikt mot Hunderfossen, Fakkelmannen og Gudbrandsdalslågen. Det er fem minutters spasertur til gondolen og Hafjell Bike Park.
Build: 07.05.2021 11:17:37, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6845.cbischannel-16727.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails