Skibua skishop
Skibua skishop
Skibua skishop
Skibua skishop
Skibua skishop
Skibua skishop
Skibua skishop
Skibua skishop
Skibua skishop
Skibua

Skibua sportsbutikk

I Hafjell på Skibua finnes det en sportsbutikk. Her finner du ski, støvler, Hafjell hoodies sammen med flere profilklær, ull, midlayers og tilbehør som hjelmer og briller.

Skibua har valgt nøye fra norske og internasjonale merker og bruker all deres erfaring fra mange år på fjellet, både hva gjelder alpint og langrenn. Skibua Hafjell vet hva godt utstyr betyr så spør betjeningen hvis det er noe spesielt du ønsker eller hvis du trenger veiledning. Faglig kompetanse, ydmykhet og hyggelig service er viktige stikkord for oss .

Skibua Hafjell selger det de tror på og som de vet lever opp til den beste kvaliteten. Hos Skibua finner du merkevarer som Patagonia, Mons Royal, Reusch, SWIX m.m. 

Skishop

Skibua Hafjell er en liten familiebedrift med lang erfaring fra fjell, snø og skikjøring. Vi på Skibua Hafjell har drevet skiskole på noen av Skandinavias største anlegg og jobbet med utdanning innen skiforbund og for skilærere. 

De som arbeider i skishoppen i Skibua Hafjell oppdaterer seg kontinuerlig og tester nøye ut det de selger. Dette gjør Skibua for at du som kunde skal finne det du søker. De har et nært samarbeid med leverandører og noen merker er de alene om i Hafjell. Skibua Hafjell er autoriserte spesialister på Stöckli, Nordica og Tecnica.

Skibua Hafjell 

Hundervegen 103
2636 Øyer

Putte [email protected]
Camilla [email protected]