Vennebyen i Lilleputthammer familiepark
Lekeland Hafjell
Overnatting i Hafjell
Lillehammer
Maihaugen
Hunderfossen
Lilleputthammer

Opplevelser i Lillehammer regionen

Sommerferie med familien i Hafjell Hunderfossen

Velkommen til Hafjell i Lillehammer regionen.  Her finner du ferietips for din sommerferie om Lillehammer, Hunderfossen Familiepark, Hafjell, Lilleputthammer, Maihaugen og de olympiske anleggene. Dersom du er interessert i badeland, golf, sykling, vandreturer, fiske, Skibladner eller restauranter - vi har dette her.

Hos Hafjell Resort kan du velge mellom hotellrom, hytter og leiligheter i vår online booking dersom du ser etter overnatting i nærheten av Lilleputthammer familiepark og Hunderfossen.

Det er unikt i Norge at det finnes to familieparken kun 3 km fra hverandre. I tillegg er det Lekeland Hafjell og Barnas gård rett i nærheten som gjør Hafjell Hunderfossen til et eldorado for barnefamilier.

Bestill årets sommerferie eller familieweekend

Det er kort avstand til Lillehammer by bare 15 km og der finner du en herlig gågate og museer for hele familien.  Sommerens Lillehammer syder av liv, - en god hovedingrediens når du først og fremst skal på ferie! Lillehammer by har kvaliteter i miniatyr av en storby - her finnes det meste bare i litt mindre målestokk. Med mer enn 250 butikker bør Lillehammer kunne tilfredsstille den kresne "shopper". De fleste butikkene finnes i - eller i gangavstand fra Storgata. Fra Lilletorget kan du ta avstikker inn i det gamle industriområdet til Mesna Brug, som i dag har mange spennende butikker og har fått navnet Mesnasenteret.

Vi anbefaler også at du tar deg en fjelltur på Øyerfjellet når du er i regionen vår. Her finnes flott turterreng og stier til sykling og vandring.

For de som elsker fart og spenning så er Lillehammer bob og akebane og Hafjell Bike Park verdt et besøk eller dere kan prøve rafting i Sjoa dersom varmen er plagsom.

Tags
sommerferie

Flere aktiviteter for barna i sommer

<% totalFilter %> filter applicerade