Lillehammer
Maihaugen
Lekeland Hafjell
Besøk familieparker i sommer
Overnatting i Hafjell
Hunderfossen
Lilleputthammer
Lillehammer panorama
Øyerfjellet
Besøk museum i sommer
Norsk kjøretøyhistorisk museum

Opplevelser i Lillehammer regionen

Ferie med familien i Hafjell Hunderfossen

Velkommen til Hafjell i Lillehammer regionen.  Her finner du ferietips for din ferie om Lillehammer, Hunderfossen Familiepark, Hafjell, Lilleputthammer, Maihaugen og de olympiske anleggene. Dersom du er interessert i badeland, golf, sykling, vandreturer, fiske, Skibladner eller restauranter - vi har dette her.

Hos Hafjell Resort kan du velge mellom hotellrom, hytter og leiligheter i vår online booking dersom du ser etter overnatting i nærheten av Lilleputthammer familiepark og Hunderfossen.

Det er unikt i Norge at det finnes to familieparken kun 3 km fra hverandre. I tillegg er det Lekeland Hafjell og Barnas gård rett i nærheten som gjør Hafjell Hunderfossen til et eldorado for barnefamilier.

Bestill årets ferie eller familieweekend

Olas superbillett

Det er kort avstand til Lillehammer by bare 15 km og der finner du en herlig gågate og museer for hele familien.  Sommerens Lillehammer syder av liv, - en god hovedingrediens når du først og fremst skal på ferie! Lillehammer by har kvaliteter i miniatyr av en storby - her finnes det meste bare i litt mindre målestokk. Med mer enn 250 butikker bør Lillehammer kunne tilfredsstille den kresne "shopper". De fleste butikkene finnes i - eller i gangavstand fra Storgata. Fra Lilletorget kan du ta avstikker inn i det gamle industriområdet til Mesna Brug, som i dag har mange spennende butikker og har fått navnet Mesnasenteret.

Fjelltur i ferien

Vi anbefaler også at du tar deg en fjelltur på Øyerfjellet når du er i regionen vår. Her finnes flott turterreng og stier til sykling og vandring.  Om vinteren er "Lillehammerfjellet" et eldorado med langrennsløyper som trolig er noe av det beste i verden. Hafjell Alpinsenter har også et meget godt tilbud for familien med løyper og bakker som passer alle.  De fleste av våre bosteder er ski inn ski ut til skibakkene.

For de som elsker fart og spenning om sommeren så er Lillehammer bob og akebane og Hafjell Bike Park verdt et besøk eller dere kan prøve rafting i Sjoa dersom varmen er plagsom.

Tags
sommerferie
høstferie

Flere aktiviteter for familien

<% totalFilter %> filter applicerade