A la carte meny

Adresse: Hundervegen 33, 2636 Øyer Vis kart

Adresse: Hundervegen 33, 2636 Øyer

I vår hyggelige restaurant på Hafjell Hotell kan vi by på velsmakende retter på dagtid og om kvelden fra vår A la carte meny.

I vår hyggelige restaurant på Hafjell Hotell kan vi by på velsmakende retter på dagtid og om kvelden fra vår A la carte meny.

A la carte sommer 2019
Gjestegårdens viltkarbonader kr 189.- ( barneporsjon kr 85)
Sous Chefens håndstekte viltkarbonader av elg fra Øyerfjellet, ekte potetmos, bakte rotfrukter, kremet viltsaus og rørte tyttebær. Inneholder melk og egg.

Kjøkkensjefens Entrecote kr 289.-
200 gram entrecote sous vide i 2 timer på 56 grader. Idaho-poteter, salat, chimichurrismør og kaldpisket bearnaise. Inneholder melk og egg.

Gjestegårdsburger kr 199.- (med bacon kr 15.-. ekstra ost kr 15.-)
170 gram homestyleburger i briochebrød. Aioli, salat, tomat, bbq-saus og engelsk cheddar. Serveres med pommes frites. Inneholder melk, hvete, sennep og egg.

Fisk & skalldyrsuppe kr 189.- (1/2 porsjon kr 105)
Hjemmelaget og kremet, tilsmakt med litt safran. Røkelaks og reker. Serveres med surdeigsbrød. Inneholder melk, skalldyr, fisk, hvete, havre, bygg, sesam og rug.

Wok kr 169.-
Friske grønnsaker, risnudler og vår egen Yakisoba woksaus. Så god at du ikke tror den er vegansk. Inneholder soya og gluten.

Caesarsalat (plain kr 145.-, med kylling og bacon kr 189.-, med reker og røkelaks kr 195.-)
Romanosalat, husets Caesardressing, cocktaildressing, rødløk, parmesan og krutonger. Inneholder egg, hvete, fisk og melk.

Dessert
Cheesecake kr 85.-
Ostekake glasert med salt karamell.
Inneholder: melk, egg, hvete og havre.

Creme Brulee kr 75.-
En klassiker man ikke blir lei.
Inneholder: melk og egg.Restauranten på Hafjell Hotell er gjort om til praktiske og hyggelige stuer. I restauranten serveres a la carte. Vårt kjøkken innbyr til gode smaksopplevelser i en avslappet atmosfære, og gir deg mulighet til å prøve såvel nye som tradisjonsrike retter. Restauranten er populær blant lokalbefolkningen i hele Lillehammer-regionen. Vi har mange gjester som besøker oss ofte for å kunne spise god mat i trivelige omgivelser.

Det er gode parkeringsmuligheter rett utenfor hotellet og vår restaurant er et populært stoppested for de som kjører E6 gjennom Gudbrandsdalen. Vi har også ladestasjon for el-biler og egen lekekrok for barna på hotellet. Vi har en stor terrasse ved restauranten dersom dere ønsker å sitte ute.

Vis mer

Kontaktinformasjon

Hafjell Hotell

Hafjell Hotell

Avstand: 63 meter
Hafjell Hotell ligger i sentrum av Hafjell, 15 km nord for Lillehammer og er nabo til Lekeland Hafjell. Hotellet har vunnet prisen for beste hotellfrokost i Oppland to år på rad. Tilbud på julebord og helpensjon skiferie.
Hytter

Nordlia nr. 12

Avstand: 670 meter
Koselig hytte i tradisjonell stil med fire soverom beliggende i Nordlia hytteområde tett inntil barne og familiebakken i Hafjell. Ski inn, ski ut og gangavstand til gondolen og skiutleie. Hytta har en stor og solrik terrasse hvor solen kan nytes. Stuen er utstyrt med sofa, TV, peis / peisovn.
Leiligheter

Hafjell Alpinlandsby Pluss

Avstand: 616 meter
Hafjell Alpinlandsby Pluss består av seks leiligheter hver på 35 m2 som er praktiske og delikate. Alle leilighetene er i samme bygg like ved familiebakken og gondolen. Leilighetene har to soverom med fire sengeplasser og er et godt valg for familier på skiferie. Gangavstand til gondolen, skiutleie og skiskole.