Hoppepute

Adresse: Hundervegen 39, 2636 Øyer Vis kart

Adresse: Hundervegen 39, 2636 Øyer

En ny kjempestor hoppepute er satt opp midt i familieparken. Her er det plass til både store og små i Lilleputthammer.

 

En ny kjempestor hoppepute er satt opp midt i familieparken. Her er det plass til både store og små i Lilleputthammer.

Dette er verdens beste lekeplass for barn i alle aldre. Her er det plass til "alle" og barna slipper å stå i kø. Etter en tur på hoppeputa kan du kjenne jorden gynge. En ny kjempestor hoppepute er nå satt opp midt i familieparken like ved Park Cafeen i Søndre Park. Her er det plass til både store og små i Lilleputthammer.

Hoppeputen er et sentralt møteplass for aktive barn som ønsker å hoppe og sprette hele dagen.

Hoppeputen er blitt en suksess blant barna og er en av de mest populære aktivitetene i Lilleputthammer. Husk å ta av skoene før du hopper. På en fin sommerdag er det mange glade barn på hoppeputa vår. Det blir brukt mye energi og mange timer på lek her. Tiden flyr når man har det morsomt!

Alle aktiviteter på en hoppepute fremmer kondisjonen - det er umulig å sitte stille da man stadig må flytte på seg for å holde balansen.

Bestill nå

Vis mer

Kontaktinformasjon

Telefonnummer
47 61285500
Navn kontaktperson
Lilleputthammer familiepark
E-post kontaktperson
Hafjell Hotell

Hafjell Hotell

Avstand: 96 meter
Hafjell Hotell ligger i sentrum av Hafjell, 15 km nord for Lillehammer og er nabo til Lilleputthammer og 3 km fra Hunderfossen. Hotellet serverer god frokost, lunsj og middag. Prøv også catering og take away meny.
Hytter og leiligheter

Hafjell Alpinlandsby Pluss

Avstand: 511 meter
Hafjell Alpinlandsby Pluss består av seks leiligheter hver på 35 m2 som er praktiske og delikate. Alle leilighetene er i samme bygg like ved skibakken og gondolen. Leilighetene har to soverom med fire sengeplasser og er et godt valg for familier på ferie.
Hytter og leiligheter

Nordlia nr. 19

Avstand: 634 meter
Hafjell Resort har storhytte for utleie i Nordlia hyttefelt. Denne hytten har 16 sengeplasser med ski inn ski ut. Nordlia 19 er en stor og romslig hytte på 135 m2 med fem soverom fordelt på 16 sengeplasser. Komfyr / stekeovn, kjøleskap / fryser, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kabel-TV, peis, to dusj / WC, badstue, peisovn og skidbod. Røykfri boenhet. Terrasse.
Build: 31.03.2021 12:23:34, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6845.cbischannel-16727.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails