Buss Lillehammer - Hafjell

Adresse: Jernbanetorget 2, 2609 Lillehammer Vis kart

Adresse: Jernbanetorget 2, 2609 Lillehammer

Fra Lillehammer går det busser til Hafjell fra plattform 7 på busstasjonen i Lillehammer og bussholdeplassen i sentrum av Hafjell er kun 100 meter fra Hafjell Hotell. I hovedsesongen er det skibuss mellom hotellene i Hafjell og alpinsenteret. Om sommeren er det buss til Lilleputthammer og Hunderfossen fra Lillehammer.

 

Skibuss til Hafjell
Fra Lillehammer til Hafjell har du et godt busstilbud i skisesongen. Det er daglige avganger blant annet kl. 09.15, 10.15 og 12.15. Det er også enkelt å komme seg tilbake til Lillehammer helt fram til kl. 22.18. Bussen kjører fra plattform 7 ved Lillehammer skysstasjon (midtrabatten).

Fra Lillehammer går det busser til Hafjell fra plattform 7 på busstasjonen i Lillehammer. Bussholdeplassen i sentrum av Hafjell er kun 100 meter fra Hafjell Hotell.

Internbuss Hunderfossen–Hafjell-Pellestova
Fra 21. desember kan du benytte internbussen mellom Hunderfossen Hotell og Hafjell alpinsenter. Det kjøres også en avgang til Pellestova Hotell på formiddag med retur kl. 15.55. Bussen kjører daglig fra Hunderfossen hotell kl. 09.00 og 09.55, med retur fra Hafjell alpinsenter kl. 16.20 og 16.45 (om Nermo). Ruta har korrespondanse i Hafjell til og fra Lillehammer. Bussen stopper ved sentrumshotellene i Hafjell og ved Nermo Hotell.

Om sommeren er det buss til Lilleputthammer og Hunderfossen fra Lillehammer.

DROSJE LILLEHAMMER
Lillehammer taxisentral er lokalisert like ved buss og togstasjonen (Lillehammer skysstasjon). Normalt vil det være drosjer som står rett utenfor når du ankommer med buss eller tog. Du kan også ringe 06565 og bestille drosje.

SKIBUSS I HAFJELL
Det kjøres skibuss mellom hotellene i Hafjell og Hafjell Alpinsenter i perioden 22.desember til og med 2.påskedag. I tillegg er det egen rute til Øyerfjellet med Pellestova fra sentrum av Hafjell for de som ønsker å teste langrennskiene.

BUSS LILLEHAMMER - HAFJELL
Lokalbussen mellom Lillehammer til Hafjell har mange daglige avganger.

SOMMERBUSS LILLEHAMMER - HUNDERFOSSEN
Om sommeren går det buss fra Lillehammer buss og togstasjon til Hafjell Bike Park, Lilleputthammer og Hunderfossen. Bussen har avgang fra plattform 7 på Lillehammer Skysstasjon og turen til Hafjell tar omtrent 20 minutter. Bussen er lett å kjenne igjen da den er pyntet med bilder fra Hunderfossen Familiepark.

Vis mer

Kontaktinformasjon

Navn kontaktperson
Lillehammer turistkontor
E-post kontaktperson
Hytter og leiligheter

Hemsætervegen nr. 143

Avstand: 12 km
Tradisjonell og sjarmerende hytte i Hafjell Panorama hyttefelt på 120 m2. Det er ski inn ski ut til skivei i Hafjell Alpinsenter. (100 meter). Fra hytten har dere panoramautsikt over Gudbrandsdalen. Til Gaiastova er det 2 km og like ved hytten er det turstier.
Hytter og leiligheter

Lunnstadmyrvegen nr. 57 - Hafjelltoppen

Avstand: 12,3 km
Nydelig hytte rett ved Gaiastova, 920 meter over havet med parkeringsplass 153 m2, 14 sengeplasser fordelt på fire soverom. Ski inn ski ut både for langrenn og alpint. Hytten er i et rolig område på Hafjelltoppen med panoramautsikt over Hafjell og Gudbrandsdalen.
Hytter og leiligheter

Hafjelltoppen Apartments Gaiastova

Avstand: 12,6 km
Leilighetene har fire soverom med 11 sengeplasser, to bad, romslig stue med sofagruppe, fullt utstyrt kjøkken med spisebord. Badstue og balkong. Her kan dere nyte panorama over Hafjell og Gudbrandsdalen. Flotte fjellveier og turstier om sommeren.
Build: 07.05.2021 11:17:37, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6845.cbischannel-16727.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails