Klatretårn

Adresse: Hundervegen 39, 2636 Øyer Vis kart

Adresse: Hundervegen 39, 2636 Øyer

Her kan barna klatre i ulike utfordrende hindre og skli ned igjen. Egne klatrevegger for de minste, og mange små rom å utforske.

 

Klatretårnet er i tre og består av flere små hus med sklier, taustiger og trapper. Barna får lekt, kost seg og brukt opp energi. Helt perfekt for barna som er på sommerferie i Lilleputthammer. Etter 50 ganger gjennom klatretårnet på vei mot sklien er nok dagens "treningsøkt" vel gjennomført.

Klatretårnet i Lilleputthammer har mange lekekombinasjoner og utfordringer. Flere tårn, klatrevegger og "utfordrende" gangbroer gjør klatretårnet spennende for barna. Her kan barna klatre i ulike utfordrende hindre og skli ned igjen. Egne klatrevegger for de minste, og mange små rom å utforske.

I tillegg vil barna får bedre balanse og kroppskoordinasjon, og også trene opp styrke og grep.

Klatretårnet er en spennende aktivitet med god plass. Her blir barna lenge.

Like i nærheten av klatretårnet er "Huset i skogen" der kan man få kjøpt mat og drikke. Der er det også toaletter.

Utenfor huset i skogen er det benker og bord der dere foreldre og besteforeldre kan slappe av mens barna leker og koser i klatretårnet.

Bestill nå

Vis mer

Kontaktinformasjon

Telefonnummer
47 61285500
Navn kontaktperson
Lilleputthammer familiepark
E-post kontaktperson
Hafjell Hotell

Hafjell Hotell

Avstand: 224 meter
Hafjell Hotell ligger i sentrum av Hafjell, 15 km nord for Lillehammer og er nabo til Lilleputthammer og 3 km fra Hunderfossen. Hotellet serverer god frokost, lunsj og middag. Prøv også catering og take away meny.
Hytter og leiligheter

Hafjell Alpinlandsby Pluss

Avstand: 438 meter
Hafjell Alpinlandsby Pluss har seks leiligheter hver på 35 m2 som er praktiske og delikate. Alle er i samme bygg like ved sykkelstier og gondolen. Leilighetene har to soverom med fire sengeplasser og er et godt valg for familier på ferie.
Hytter og leiligheter

Nordlia nr. 19

Avstand: 615 meter
Hafjell Resort har familiehytte for utleie i Nordlia hyttefelt. Hytten har 16 sengeplasser med ski inn ski ut. Nordlia 19 er en stor og romslig hytte på 135 m2 med fem soverom fordelt på 16 sengeplasser. Komfyr / stekeovn, kjøleskap / fryser, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kabel-TV, peis, to dusj / WC, badstue, peisovn og skibod. Røykfri boenhet. Terrasse.
Build: 14.04.2021 11:03:12, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6845.cbischannel-16727.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails