Klatretårn

Adresse: Hundervegen 39, 2636 Øyer Vis kart

Adresse: Hundervegen 39, 2636 Øyer

Her kan barna klatre i ulike utfordrende hindre og skli ned igjen. Egne klatrevegger for de minste, og mange små rom å utforske.

Klatretårnet er i tre og består av flere små hus med sklier, taustiger og trapper. Barna får lekt, kost seg og brukt opp energi. Helt perfekt for barna som er på sommerferie i Lilleputthammer. Etter 50 ganger gjennom klatretårnet på vei mot sklien er nok dagens "treningsøkt" vel gjennomført.

Klatretårnet i Lilleputthammer har mange lekekombinasjoner og utfordringer. Flere tårn, klatrevegger og "utfordrende" gangbroer gjør klatretårnet spennende for barna. Her kan barna klatre i ulike utfordrende hindre og skli ned igjen. Egne klatrevegger for de minste, og mange små rom å utforske.

I tillegg vil barna får bedre balanse og kroppskoordinasjon, og også trene opp styrke og grep.

Klatretårnet er en spennende aktivitet med god plass. Her blir barna lenge.

Like i nærheten av klatretårnet er "Huset i skogen" der kan man få kjøpt mat og drikke. Der er det også toaletter.

Utenfor huset i skogen er det benker og bord der dere foreldre og besteforeldre kan slappe av mens barna leker og koser i klatretårnet.

Bestill nå

Vis mer

Kontaktinformasjon

Leiligheter

Hafjell Alpinlandsby Pluss

Avstand: 438 meter
Hafjell Alpinlandsby Pluss består av seks leiligheter hver på 35 m2 som er praktiske og delikate. Alle leilighetene er i samme bygg like ved bike parken og gondolen. Leilighetene har to soverom med fire sengeplasser og er et godt valg for familier på ferie. Gangavstand til gondolen, sykkelutleie og Lilleputthammer og Lekeland
Hafjell Hotell

Hafjell Hotell

Avstand: 224 meter
Hafjell Hotell ligger i sentrum av Hafjell, 15 km nord for Lillehammer og er nabo til Lekeland Hafjell og Lilleputthammer familiepark. Hotellet har vunnet prisen for beste hotellfrokost i Oppland to år på rad. Tilbud på Olas Superpakke.
Hytter

Nordlia nr. 19

Avstand: 615 meter
Hafjell Resort har storhytte for utleie i Nordlia hyttefelt. Denne hytten har 16 sengeplasser med ski inn ski ut. Nordlia 19 er en stor og romslig hytte på 135 m2 med fem soverom fordelt på 16 sengeplasser. Komfyr / stekeovn, kjøleskap / fryser, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kabel-TV, peis, to dusj / WC, badstue, peisovn og skidbod. Røykfri boenhet. Terrasse.
Build: 22.07.2020 13:40:18, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6845.cbischannel-16727.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails