Hafjell Hotell
Hotell Lilleputthammer
Overnatting Lilleputthammer
Lilleputthammer overnatting
Hafjelltunet sommer
Leiligheter i Hafjell
Hytteutleie Hafjell
Hytter i Hafjell
Olas Superpakke Lilleputthammer
Solsiden Hafjell
Alpinlandsbyen Hafjell
Hafjell Gard hytter
Jaertunet
Nordlia hytte
Nest på Mosetertoppen
Hafjell Gard sommer
Hytte på Hafjell
Olas Superpakke

Overnatting Lilleputthammer

Finn ledig overnatting nærme Lilleputthammer familiepark.

Lilleputthammer familiepark er et populært feriested å reise til for familier om sommeren. Mange barnefamilier ønsker å kombinere overnatting nærme familieparken med billetter til Lilleputthammer.  Hafjell Resort har et stort utvalg av bosteder i nærheten av familieparken. Du kan velge mellom Hafjell Hotell som er nabo til Lilleputthammer eller familievennlige ferieleiligheter og hytter i Hafjell.  Noen av bostedene er i gåavstand til familieparken, mens andre kun er 5 minutters kjøretid unna.

Lilleputthammer familiepakke 2024

Bestill Olas Superpakke og sikre deg inngang til Lilleputthammer familiepark. Hafjell Resort har egen eksklusiv kvote på Superbilletter til Lilleputthammer. Olas Superbillett inkluderer inngang til Lilleputthammer familiepark. Superbilletten gjelder for ankomstdag, under hele oppholdet og avreisedagen. Når Lilleputthammer holder åpent kun i helger gjelder Superbilletten for lørdag og søndag. Bestill Olas Superpakke og bo midt i "smørøyet" for en perfekt sommerferie sammen med barna. 

Du søker periode i vår bookingkalender og velger ønsket hytte, leilighet eller hotellrom. Olas Superbilletter kommer som alternativ. 

Familiepakke kan nå bookes for sommeren 2024

Overnatting nær Lilleputthammer

Hafjell Resort har overnatting nær Lilleputthammer.  Den nærmeste er Hafjell Hotell kun 100 meter fra familieparken. Så har du våre leiligheter Hafjell Alpinlandsby, Hafjelltunet og Solsiden. Derfra er det omtrent 800 meter til Lilleputthammer. I samme området Nordlia finnes det også familievennlige hytter. Vi anbefaler at dere lar bilen stå og starter dagen med en koselig rusletur til Lilleputthammer.

<% totalFilter %> filter applicerade