Jul
Hafjell
Hafjell hytter

Skiferie Norge

Velkommen til skiferie Norge på Hafjell. Hafjell Resort har et stort utvalg av boende i Hafjell. Velg mellom ski in ski out hytter og leiligheter rett ved Hafjell alpinsenter eller Hafjell Hotell som tilbyr halvpensjon i skisesongen.

Hafjell Resort telefon +47 61 28 55 50

Overnatting Hafjell

Velg mellom hotell, hytter og ferieleiligheter for din høstferie. Opplev familiepark Lilleputthammer i høstferien. Prøv gondolen og Hafjell Bike Park eller en fjelltur på Øyerfjellet. For skiferie i jul, nyttår, vecka 1 og vinterferie er det mange som bestiller nå og de mest populære bostedene er i ferd med å bli fullbooket.

Hafjell leilighet

Hytter og leiligheter

Hafjell Resort har stort utvalg av hytter og ferieleiligheter med ski inn ski ut til Hafjell Alpinsenter.  Velg hytte eller ferieleilighet fra 4 til 16 sengeplasser i Hafjell.

Hytter og leiligheter

Hafjell Hotell

Hafjell Hotell

Hafjell hotell er hjemmekoselig hotell med avslappet atmosfære 700 meter fra Hafjell Alpinsenter. I skisesongen tilbyr vi halvpensjon med frokostbuffet og tre retters middag eller rikholdig buffet om kvelden. 

Hafjell Hotell

Storhytte Hafjell

Leie stor hytte

Hafjell Exclusive har for utleie store luksushytter i Hafjell med 12 til 31 sengeplasser. Oppredde senger og catering i storhytten har vært noe av det "lille ekstra" som har gjort suksessen mulig. 

Store hytter i Hafjell