CBIS 4597410
CBIS 4597411
CBIS 4597414
CBIS 4597415
CBIS 4597416
CBIS 4597418
CBIS 4597420
CBIS 4597421
CBIS 4597422
CBIS 4597949
CBIS 4597951
CBIS 4597952
CBIS 4965873
CBIS 4965874
CBIS 4965876
CBIS 5782254
CBIS 5798814
Show full image
Hide full image

Catering i Hafjell

Hafjell Resort AS har eget cateringselskap som kan bringe mat og kokk til storhytten. Avtal tid og sted med vår Restaurantsjef Arve Engedal på Hafjell Hotell. Catering må bestilles senest 7 dager før ankomst.

Hafjell Hotell AS tilbyr gjestene hjemmelaget, ekte og god mat – laget med kjærlighet og omhu, fra bunnen av med prima råvarer. Foruten smaken av deilige råvarer og perfekte kombinasjoner, handler det også om noe som bringer menneskene sammen og gir hygge. Vi tilrettelegger for allergikere, vegetarianere og andre som har spesielle behov.

Bestill kokken hjem eller til hytta!
Hvorfor ikke ha en profesjonell kokk på ditt eget kjøkken og en servitør til å servere maten mens du selv slapper av med gjestene dine?

Pris kokk: kr 500,- per time
Pris servitør: kr 500 ,- per time
Vi har kun personal til utleie ved kjøp av catering fra oss.
Sett sammen din egen 3-retters meny, ut fra alternativene under:

Pris for 3 retters meny: 495,- pr pers.

Forrett
Skogsoppcappuccino med rosmarinfoccacia
*
Grillet grønn asparges med Serranoskinke og trøffelaioli
*
Toast Skagen
*
Västerbottenostpai med lodderogn, creme fraîche og rødløk

Hovedretter
Helstekt ytrefilet av norsk okse. Bakt potet, klassisk peppersaus, asparges og bakt kvisttomat
*
Hjortefilet med Madeira- & blåbærsaus.

Mandelpotetpuré og sotede rotfrukter
*
Laksefilet med hollandaise på brunet smør.
Dill poteter, gulrothummus og picklede grønnsaker
*
Serrano- og salvielindet indrefilet av svin.
Fløtegratinerte poteter, kremet balsamicosaus og persillebakte rotfrukter

Desserter
Brunostpannacotta med blåbær
*
Sjokolademousse med peppermarinerte jordbær
*
Multetiramisu
*
Sitronpai med italiensk marengs

Tapasmeny
Tapas El Classico
Kr 375,- pr person (min. 10 pers)

Albondigas av lam med mojo rojo
Bakte Amandinepoteter
Chorizo pølse
Serranoskinke & Honningmelon
Sankta Kristina pølse
Manchego
Tomatsalat med marinert fetaost
Marinerte oliven
Focaccia
Tapenade
Aioli

Chef`s Tapas
Kr 475,- pr person (min 10 pers.)

Albondigas av lam med mojo rojo
Bakte Amandinepoteter & Pimentos de Padron
Scampi Diablo
Tigerwings
Dadler med bacon
Serranoskinke & Manchego
Tomat & Melonsalat
Manchego
Marinerte oliven
Focaccia
Libabrød
Hummus
Tapenade
Aioli

Koldtbord med varmretter
Kr. 325.- pr person (Min. 12 personer.)
Elgkarbonader med stekt løk
Kyllinglår
Kokte poteter
Fløtesaus
Spekematfat med hjemmelaget potetsalat
Røkt laks med eggerøre
Gjestegardens roastbiff med sprøstekt løk og remulade
Kalkunbryst med Waldorfsalat

Rørte tyttebær
Rømme
Brød
Flatbrød
Smør
Hjemmelaget Karamellpudding
Fruktsalat

Gryteretter
Husets Viltgryte med potetmos, salat, tyttebær, baguette og smør
195,- (200gr)/235,- (300gr)

Boeuf Bourguignon med trøffelduftende potetpurè, baguette og smør
215,- (200gr)/255,- (300gr)

Bacalao med foccacia og tepanade 215,-
Ossu Bucco med mandelpotetmos og gremolata, brød og smør 215,-

Kylling i karri med ris, salat, brød og smør 175,-

Ved bestilling av Husets Viltgryte og Boeuf Bourguignon kan du velge 2 størrelser på gryteretten, 200 gram eller 300 gram alt etter som hvor mye mat du ønsker

Frokost Catering
Frokost buffet med:
Hvitost
Brunost
Kokt skinke
Salami
Syltetøy
Tomat
Agurk
Kokt egg
Frukt
Melk
Juice
Knekkebrød og Brød
Smør

160,00

Tillegg til frokost:
Roastbiff 20,00
Spekeskinke 20,00
Røkelaks 20,00
Eggerøre 15,00
Sild 15,00

Generelt
Priser:
Alle priser er pr person og inkl mva. Vi forbeholder oss retten til endringer i prisene ved spesielle bestillinger og prisoppgang hos våre leverandører. Den avtalte prisen er de prisene som er beskrevet i ordrebekreftelsen. I tillegg kommer transport kr 600,- pr utkjøring!

Betaling:
Bedriftskunder: 10 dager fra gjennomført catering eller etter avtale.
Privatkunder: Betaler med bankkort/ Visa ved leveranse. Vi har bankterminal med oss!

Utstyr:
All mat leveres i bakker og termokasser. Disse MÅ leveres tilbake til Hafjell Hotell AS, dagen etter levert catering. Kjøper er ansvarlig for å erstatte selger gjenskaffelseskostnaden for utstyr som ikke er tilbakelevert innen 3 dager etter levering
eller som er ødelagt ved tilbakeleveringen. Pris for ikke levert er kr 200,- pr termokasse. Det er mulig å leie service, glass

Cateringmeny må bestilles senest 7 dager før ankomst.

Fasiliteter