CBIS 6354025
CBIS 4597410
CBIS 4597411
CBIS 4597414
CBIS 4597415
CBIS 4597416
CBIS 4597418
CBIS 4597420
CBIS 4597421
CBIS 4597422
CBIS 4597949
CBIS 4597951
CBIS 4597952
CBIS 4965873
CBIS 4965874
CBIS 4965876
CBIS 5782254
Show full image
Hide full image

Catering i Hafjell

Hafjell Resort AS har eget cateringselskap som kan bringe mat og kokk til storhytten. Avtal tid og sted med vår Restaurantsjef Arve Engedal på Hafjell Hotell. Catering må bestilles senest 7 dager før ankomst.

Cateringmeny
Vår matlaging er enkel og vi ønsker å lage så ærlig mat som mulig. Gjerne litt kreativt og spennende. Det skal alltid være godt, veldig godt! At vi bruker de beste råvarer i sesong og gjerne fra lokale produsenter er en selvfølge. For det blir faktisk bedre når vi vet hvem som tatt hånd om dyrene, dyrket grønnsakene og fisket fisken bærekraftig. Velkommen til vårt kjøkken med røtter i skandinavisk matlaging, med inspirasjon fra hele verden.
Roger H Kjøkkensjef

Hafjell Hotell ordner gjerne vegetariske og veganske alternativer og tilrettelegger for allergikere. Ta gjerne kontakt hvis du har noen spørsmål.

Bestill kokken hjem eller til hytta! Hvorfor ikke ha en profesjonell kokk i ditt kjøkken og en servitør til å servere maten mens du selv omgås gjestene dine?

Leie kokk
Pris kokk: 500,- per time Pris servitør: 500,- per time. Vi har kun personal til utleie ved kjøp av catering fra oss. Pris for 3-retters meny er 525,- per person. Sett sammen din egen 3-retters meny, ut i fra alternativene under:

Generelt
Priser: Alle priser er oppgitt per person og inkl. mva. Vi forbeholder oss retten til endringer i prisene ved spesielle bestillinger og prisoppgang hos våre leverandører. Den avtalte prisen er de prisene som er beskrevet i ordrebekreftelsen. I tillegg kommer transport kr 600,- pr utkjøring.

Betaling: Bedriftskunder: 10 dager fra gjennomført catering eller etter avtale. Privatkunder: Betaler med bankkort/ Visa ved leveranse. Vi har bankterminal med oss.

Utstyr: All mat leveres i bakker og termokasser. Disse MÅ leveres tilbake til Hafjell Hotell AS, dagen etter levert catering. Kjøper er ansvarlig for å erstatte selgers gjenanskaffelseskostnad for utstyr som ikke er tilbakelevert innen 3 dager etter levering eller som er ødelagt ved tilbakeleveringen. Pris for ikke levert er kr 200,- per termokasse. Det er mulig å leie service, glass, bestikk og annet utstyr, ta kontakt for pris.

3-retters meny
Sett sammen deres 3-retters meny, fra alternativene under: Pris for 3-retters meny: kr 525.- per person
Minimumbestilling 10 personer. Bestilling forutsetter at hele selskapet bestiller samme meny. Er dere færre, ring oss for å finne løsninger!

Forretter
Skogsoppsuppe med jordskokkchips, urteolje og foccacia. Inneholder: melk, hvete
Grillet grønn asparges med spekeskinke
Toast Skagen Inneholder: Hvete, melk, skalldyr, egg sennep

Hovedretter
Hjortefilet med Madeira- og blåbærsaus, mandelpotetpuré og stekte rotgrønnsaker Inneholder: Melk, selleri

Helstekt ytrefilet av norsk okse, Idaho poteter, grønnpeppersaus tilsmakt cognac, sautert sopp og asparges Inneholder: Melk
Laksefilet med paprikasaus, dillpoteter, gulrothummus og syltet squash Inneholder: Melk

Desserter
Brunostpannacotta med blåbær Inneholder: Melk
Sjokolademousse med peppermarinerte jordbær Inneholder: Melk
Cheese cake med salt karamell og mango Inneholder: Egg, hvete, havre, melk

Tapas
Chefs Tapas 475,- per person (minimum 10 personer)
Varmt:
Albondigas med Mojo rojo (3 p.p), bakte småpoteter med aioli (5 p.p), Chorizo semicurado (50 g p.p) Scampi Diablo (3 p.p), Tigerwings (4 p.p), Saltristede Padrones (3 p.p)

Kaldt:
Potettortilla (50 g p.p), Manchego (30 g p.p), Serrano (30 g p.p), tomat og vannmelonsalat, oliven Tapenade, hummus, Libabrød, Foccacia

Koldtbord
Koldtbord med varmretter 325,- per person (min 12 pers.)
Elgkarbonader med stekt løk, kyllinglår, dampet blomkål og gulerøtter, kokte poteter, fløtesaus
Spekeskinke med potetsalat, røkt laks med eggerøre, Gjestegardens roastbeef med sprøstekt løk og remulade, egg med majones og reker
Rørte tyttebær, rømme, brød, flatbrød og smør
Hjemmelaget karamellpudding med karamellsaus, sjokolademousse

Gryteretter
Viltgryte (350 gram) med potetmos salat, tyttebær. Flatbrød og smør. Inneholder: Melk, Rug, hvete, havre kr 255,-
Finnbiff (300 gram) med potetmos, gulrøtter, tyttebær. Flatbrød og smør. Inneholder: Melk, rug, hvete, havre kr 285,-

Frokostcatering til hytta
Frokostcatering 185,- per person
Hvitost (3 skiver) Brunost (15 g.) Kokt skinke (2 skiver) Salami (2 skiver) Syltetøy (30 G.) Tomat Agurk Kokt egg (1 st.) Frukt Melk (2 dl.) Juice (2+2 dl.) Brød (4 skiver) Knekkebrød (1 skive) Smør
Tillegg til frokost: Roastbeef (30 g.) 25,- p.p. Spekeskinke (20 g.) 25,- p.p. Røkelaks (30 g.) 25,- p.p. Eggerøre (50 g.) 20,- p.p.

Fasiliteter