Feriehus Norge
Feriehus Hafjell
Norge Feriehus
Feriehus Norge
Skiferie feriehus

Feriehus til leie

Feriehus

Hafjell Resort har et stort utvalg av feriehus for utleie i destinasjonen. Du kan velge mellom store luksus feriehus til feriehus med enklere standard.  De fleste av våre feriehus her i Hafjell har ski inn ski ut til alpinbakkene i Hafjell Alpinsenter.  Noen har også langrennsløypene rett utenfor hytta. Om sommeren er det kort avstand til familieparkene på Hunderfossen og Lilleputthammer. Feriehus er en populær ferieform for nordmenn, dansker og svensker.  Derfor er det stor pågang etter feriehus om sommeren, høstferien, julen, vinterferieukene og påsken.  Vi anbefaler at du bestiller feriehus relativt tidlig for det bruker å bli fullbooket.

Utleie av feriehus

Vi ønsker å gjøre oppholdet enklere for deg som bestiller hos Hafjell Resort. Du vil du ved ankomst finne i våre feriehus og ferieleiligheter følgende: Noen kaffefiltre, salt og pepper, oppvaskmiddel, oppvaskbørste, kopphåndkle, kluter for benk og gulv, grovrengjøringsmiddel, middel for oppvaskmaskin. I tillegg har vi satt inn en toalettrull per toalett/WC.

Våre feriehus

Feriehus

Hafjell Resort har feriehus fra 6 til 31 sengeplasser. Det skulle dekke de fleste behov for antall sengeplasser når dere bestiller sommerhus til oppholdet i Hafjell Hunderfossen nord for Lillehammer.