Feriehus
Hafjell Gard feriehus
Kårbolig
Feriehus Hafjell Gard 81
Feriehus i Hafjell Hunderfossen
Nest feriehus
Feriehus Hemsætervegen
Feriehus i Hafjell
Sommer i Hafjell
Feriehus i høstferie
Hafjell Bike Park i sommer
Feriehus
Feriehus
Feriehus
Feriehus
Feriehus
Sommerhus Nordlia
Feriehus
Feriehus Låven
Hafjell Gard hovedhus
Feriehus Hafjell Gard
Sommerhus Hafjelltoppen
Feriehus The Nest i Hafjell
Feriehus Hafjelltoppen
Feriehus
Feriehus Bergstad
feriehus hafjell gard
ferieleiligheter
Feriehus ved Lilleputthammer familiepark
Feriehus nord for Lillehammer
Sommerhus ved Hunderfossen familiepark
Hafjelltoppen
Hafjell Bike Park
Hafjell Bike Park

Feriehus til leie

Feriehus

Hafjell Resort har et stort utvalg av feriehus for utleie i destinasjonen. Du kan velge mellom store luksus feriehus til feriehus med enklere standard.  De fleste av våre feriehus her i Hafjell har ski inn ski ut til alpinbakkene i Hafjell Alpinsenter.  Noen har også langrennsløypene rett utenfor hytta. Om sommeren er det kort avstand til familieparkene på Hunderfossen og Lilleputthammer. Feriehus er en populær ferieform for nordmenn, dansker og svensker.  Derfor er det stor pågang etter feriehus om sommeren, høstferien, julen, vinterferieukene og påsken.  Vi anbefaler at du bestiller feriehus relativt tidlig for det bruker å bli fullbooket.

Utleie av feriehus

Vi ønsker å gjøre oppholdet enklere for deg som bestiller hos Hafjell Resort. Du vil du ved ankomst finne i våre feriehus og ferieleiligheter følgende: Noen kaffefiltre, salt og pepper, oppvaskmiddel, oppvaskbørste, kopphåndkle, kluter for benk og gulv, grovrengjøringsmiddel, middel for oppvaskmaskin. I tillegg har vi satt inn en toalettrull per toalett/WC.

Våre feriehus

Feriehus

Hafjell Resort har feriehus fra 6 til 31 sengeplasser. Det skulle dekke de fleste behov for antall sengeplasser når dere bestiller sommerhus til oppholdet i Hafjell Hunderfossen nord for Lillehammer.