Fjellturer

Øyerfjellet ligger på Østsiden av Gudbrandsdalen i Øyer kommune og grenser til Lillehammer og Ringsaker i sør, Ringebu i nord og Stor-Elvdal i Øst.
Øyerfjellet ligger på Østsiden av Gudbrandsdalen i Øyer kommune og grenser til Lillehammer og Ringsaker i sør, Ringebu i nord og Stor-Elvdal i Øst.

Nevelfjellet:


Nevelfjellet ligger midt mellom Hafjell og Nordseter og fra toppen har man en fantastisk utsikt over dal og fjell og Gropmorka - dette flotte skogområdet som ligger mellom Nevelfjellet og Lillehammer. På Nevelfjellet vil du helt sikkert treffe andre fotturister – på fine sommerdager er dette en kjempetur!

For å komme til Nevelfjellet kjører du mot Hafjelltoppen og parkerer mellom Ilsetra og Hundersetra, hvor turen starter.

Turmålet er skiltet fra parkeringsplassen og en følger stien til Slåseterfjellet og høydedraget videre sørover til Nevelfjellet. Det går også en merket DNT sti til Nevelfjellet fra Hundersetra. Nevelfjellet ligger på 1089 moh. Geokordinater for Nevelfjell er N 61° 12' 0'' E 10° 35' 0'' 61.2 / 10.58333

Slåseterfjellet


Her treffer du turfolk av alle slag, - og alle er like blide. Slåseterfjellet er veldig tilgjengelig der det ligger sør for Hafjell og på kanten ut mot Gudbrandsdalen, noe som gir denne toppen en fantastisk utsikt, både mot dal og fjell. Slåseterfjellet ligger på 1064 moh. Turen til Slåseterfjellet starter ved parkeringsplassen mellom Ilsetra og Hundersetra. Turmålet er skiltet fra parkeringsplassen og en følger en meget tydelig sti oppover fjellsiden til toppen. Det er lett stigning med noen litt brattere kneiker, men ikke brattere enn at de lett forseres av både store og små føtter. Når man nærmer seg toppen flater fjellet ut. De som har lyst kan fortsette turen til Nevelfjellet som ligger litt lengre i Sør.

Tilrettelegging:
Merket med skilt hvor turen starter. Tydelig sti og parkering ved p-plass.
Les mer

Kontaktinformasjon