Vinterstemning i Hafjell
To barn bygger snømann

God Jul fra Hafjell Resort

Årsskiftet er en fin anledning til å oppsummere året som har gått, og tenke over hva man ser frem til i året som kommer. 2021 har vært nok et år preget av pandemi, usikkerhet og skuffelser. Mange har måttet avlyse planer og ting ble kanskje ikke helt som vi hadde sett for oss. Men det har også vært nye opplevelser, nye bekjentskap og mye glede. La oss heller fokusere på det!
 

I vinteren som gikk hadde vi besøk av mange fine gjester fra eget land. Vinteren i Hafjell skuffer sjelden, og værgudene ga oss også i år snø og kuldegrader, og det er jo det eneste man trenger for nydelige dager på ski, akebrett eller skøyter – etterfulgt av en god, varm kopp kakao på hytta når man kommer inn igjen, som gjør dagen perfekt for store og små.
 

Sommer- og høstsesongen ble nok en høydare for oss, med mange gjester som bodde på våre hytter og leiligheter. Vi er så heldige å ha mange forskjellige sommeraktiviteter å oppleve i nærheten, og mange fine barndomsminner ble nok skapt på Lilleputthammer, Hunderfossen og Barnas gård i år. Mange opplevde også adrenalin og spenning i Hafjell Bike park.
 

Vi er beæret av å få være en del av våre gjesters ferier, og tenker med glede på alle store og små, minneverdige øyeblikk som blir skapt i regionen vår, og på våre hytter og leiligheter. Vi vet at disse øyeblikkene går inn i albumer og blir til minner for livet.

Vi har også fått flere nye leiligheter og hytter i vår utleieportfolio i året som er gått. Og disse tror vi vil bli veldig populære i året som kommer.

Gatastova alpinbakke

10 nye leiligheter på Gaiastova.

Disse er det perfekte utgangspunktet for dere som liker å gå på langrenn eller kjøre alpint, da leilighetene ligger sentralt på Gaiastova med kun metere til både langrennsløyper og inn til Hafjell alpinanlegg. Her er det også umiddelbar nærhet til matvarehandel, sportsbutikk, hyggelige restauranter og after-ski. Vi anbefaler disse leilighetene til alt fra barnefamilier, nybegynnere på ski, storfamilien og vennegjenger på tur. Området er allsidig og har noe for de aller fleste ?

 

 

Hafjelltunet fasade

Hafjelltunet interiør

18 splitter nye leiligheter på Hafjelltunet

Lokalisert nederst i bakken, er det bygd 40 flotte leiligheter. Disse er ypperlige for barnefamilier, fordi barna enkelt og greit kan skli rett inn i barnebakken og kose seg med skikjøring og gratis skitrekk. Her fins også skiskolen, og det er kort vei til Øyer sentrum med alle fasiliteter. I dette leilighetskomplekset er det ulike plan- og sengeløsninger, alt fra 5 til 8 senger fordelt på 2 til 3 soverom. Leilighetene holder høy kvalitet, og alle forhold ligger til rette for å kose seg maks.

 

Moseterveien 23

Mosetertoppen 23

En ny, flott storhytte har vi fått inn i portfolioen vår. Denne er virkelig kremen av kremen av steder man kan bo i Hafjell. Dette er en luksushytte som er stor og romslig, har 12 sengeplasser og god plass rundt spisebord og i sofakroken. I tillegg er hytta veldig smakelig innredet, og byr på god stemning fra første stund man trer innenfor døra. Og om ikke alt dette var nok, så er hytta beliggende rett ved traseen på Mosetertoppen, så du har umiddelbar nærhet til både alpin- og langrennsløyper.

 

Vi gleder oss til å ta imot mange nye og gamle gjester i året som kommer! Inntil da, ønsker vi dere alle en god jul og et spennende, minnerikt nytt år!