Høstferie
Høstferie i Hafjell
Karusell i høstferien
Pariserhjul i høstferien
Klatreparken i Lilleputthammer
Ta en togtur i høstferien
Lekeland Hafjell
Høstferie i familiepark
Høstferie
Barnas Bokby
Lekeland Hafjell

Høstferie i familiepark og lekeland

Høstweekend med familien

Lilleputthammer familiepark har høståpent hver lørdag og søndag til og med 13.oktober som er uke 41. I høstferien har vi åpent alle dager i høstferieuken 40. Dette er siste mulighet til å oppleve Lilleputthammer denne sesongen og perfekt helg sammen med barna dine. Kombiner fjellturer med besøk i familiepark eller lekeland.  

Følgende attraksjoner holder åpen i Lilleputthammer familiepark:
Nostalgikarusell, elbiler, oldefarsbiler, lilleputthammertoget, Olas froskehopp, berg og dalbane, pariserhjul, klatretårnet, Olatoget, gravemaskinene, trampoline, hinderløypa og Olas klatrepark. Park Caféen (her serverer vi baguetter, kaker/vafler, wienerpølser, toast, hveteboller, kaffe, brus på flaske). Huset i skogen har også åpent i høstsesongen. I tillegg anbefaler vi Hafjell Hotell som er nærmeste nabo der har de lunsjretter og a la carte.

Annet åpent:
Inngang/gjesteservice
Barnas Bokby med spennende hus og masse barnelitteratur
Miniputt- og småbarnshuset,
Kino og Kulturhuset

Åpningstider høstferie uke 40

Åpningstider for Lilleputthammer er 10 - 16 (mandag-søndag). I tillegg holder Lekeland åpent torsdag - søndag i hele september og i uke 40 åpent alle dager.

Høstferie uke 41

Lilleputthammer er åpent lørdag og søndag 10 - 16 og Lekeland Hafjell holder åpent torsdag - søndag.  I tillegg har Barnas gård, Jorekstad fritidsbad og Maihaugen åpent i uke 41.

Velkommen til en fin og koselig høstdag for hele familien i Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell.

Tags
høstferie
Olas superpakke
familiepark