Hafjell Hotell

Område: Dalområdet Vis på kart

Hafjell Hotell i sentrum av Hafjell, 15 km nord for Lillehammer. Nabo til Lekeland Hafjell og 700 meter fra Hafjell alpinsenter. Hotellet serverer frokost, lunsj og middag. I skisesongen har vi tilbud på halvpensjon med stor frokostbuffet og tre retters meny eller buffet om kvelden.

Fasiliteter

Handikapvennlig
Kjæledyr tillatt
Lader for elbil
Lekeland
Konferanserom
Restaurant
Kjøleskap
Frokost inkludert
Konferansesal
Barnevennlig
Lekeområde
Parkering for buss
Resepsjon
Bar
Skistall
Røykfritt
Familiepark
Lekerom
Kabel TV
Matservering
Bike Park
Sykkel
Handkappvennlig
Nattportier
À la carte
Baggasjeoppbevaring
Teleslynge
Parkering ute - gratis
Reiseseng for baby
Handikaprom
Lunch
Middag serveres
WC og dusj
Internett
Sykkelstier
Miljöcertifierat

Om

Hafjell Hotell ligger i sentrum av Hafjell, 15 km nord for Lillehammer og er nærmeste nabo til Lekeland Hafjell. Hafjell Alpinsenter er kun 700 meter fra hotellet med gondol, skiskole, skiutleie og flotte skibakker.

HOTELL I HAFJELL
Hafjell Hotell ligger i sentrum av Øyer og er nær skibakkene og har komfortable rom, vennlig personale og serverer en velsmakende frokost. Med tiltalende fellesarealer og vennlig personale har Hafjell Hotell en hjemmekoselig atmosfære. Det er nær nok til å gå til alpinsenteret som en oppvarming hver morgen. Vi anbefaler at du leier et skap på alpinsenteret, slik at du kan la skiene være der hvis du går. Om vinteren tilbyr vi halvpensjon.

Alle rom på Hafjell hotell har bad, TV, kjøleskap, samt gratis trådløst internett. På hotellet finnes en koselig restaurant med stuer, stor peisestue, bibliotek, lekekrok for barna og kurs- og konferansefasiliteter. Hotellet har også skistall og solarium. Rett utenfor hotellet finnes det butikker.

Hafjell Hotell har dobbeltrom og alle er identiske og senger og sovesofa har svanemadrasser. For familier tilbyr vi også familierom med dobbeltseng og køyeseng. I tillegg har vi flere typer suiter og en bryllupssuite. Noen av våre rom er universell utformet.

HALVPENSJON
Halvpensjon er populært og det er mange familier som benytter seg av tilbudet vårt i skisesongen. I helgene er det par og venner som gjerne foretrekker hotellferie i kombinasjon med ski på Hafjell. Spesielt populært er tilbudet i helger for par og midtuke for de som er på skiferie.

VENNEPROGRAM
Vi vil gjerne holde kontakten med våre lojale venner. Vi har derfor opprettet et venneprogram, slik at våre venner skal vite hvor mye vi setter pris på dem. Derfor får våre Hafjellhotell venner alltid:

- Minst 10% rabatt på din booking
- Fleksible avbestillingsvilkår (Oppholdet kan fritt avbestilles frem til 2 dager før ankomstdatoen)
- 10% rabatt på mat i vår restaurant

Å bli vår venn er veldig enkelt, du taster bare inn ditt telefonnummer ved booking, så er din vennepris låst opp.

Vi kommer til å sende deg noen oppdateringer og gode tilbud på mail. Dette er noe du kan avregistrere deg fra, om du ikke lenger vil motta slike. Bestilles på www.hafjellhotell.no

LADESTASJON FOR ELBIL
Hafjell Hotell har ladestasjon for elbiler og hybridbiler lokalisert ved parkeringsplassen mot E 6. Med Type 2 ladeuttak er denne ladestasjonen universell og uavhengig av bilmodell. Alle biler kan lade forutsatt at de har medbragt Mode-3 ladekabel som passer til deres biltype. I tillegg har Hafjell Hotell installert nye ladepunkter sommeren 2021 som kan benyttes av hotellets gjester. Brikke til lading kan hentes i resepsjonen på hotellet. Merk at ladeplass ikke er garantert på grunn av kapasitet. Det påbeløper kostnad for lading av elbilen.

Ta kontakt med resepsjonen på Hafjell Hotell ved ankomst for mer informasjon om ladestasjon for elbiler og hybridbiler.

GRATIS BESØK TIL LEKELAND
Hafjell Hotell er nærmeste nabo til Lekeland Hafjell. Barn med følge av voksne har gratis inngang til Lekeland Hafjell (klokken 18 - 21). Egen inngang fra korridor i første etasje på hotellet. Dette tilbudet gjelder kun for hotellets gjester.

HUND/KATT VELKOMMEN
Vi har reservert noen rom til gjester med kjæledyr. Det kommer et tillegg for oppholdet som betales i resepsjonen ved innsjekk.

Kontaktinformasjon