Hafjelltunet nr. 39I

Område: Dalområdet Vis på kart
Alpint
Balkong/terrasse
Peis/gasspeis

Flott og moderne leilighet i tredje etasje med utsikt mot Fakkelmannen. Fra balkongen kan dere se rett på familiebakken i Hafjell. Leiligheten har tre soverom med 8 sengeplasser. Ski inn ski ut leilighet i skisesongen og kort avstand til skiutleie, skiskole og gondolen.

Fasiliteter

Peis/gasspeis
Lader for elbil
Felles fullt utstyrt kjøkken
Kjøleskap
Mikrobølgeovn
Kjøkken
Komfyr
Sykkeutleie
Barnevennlig
Kjæledyr ikke tillatt
Røykfritt
Kabel TV
Selvhushold
Bike Park
Skiutleie
Ski inn ski ut
Skiskole
Balkong/terrasse
Innendørsparkering - gratis
Parkering ute - gratis
Alpint
WC og dusj
Internett
Sykkelstier

Om

Leilighet Hafjelltunet 39I har tre soverom fordelt på to med familiekøyeseng og et med dobbeltseng bestående at to enkeltsenger. Totalt 8 sengeplasser.

Fra stuen har dere utsikt mot Fakkelmannen og fra spisebordet kan dere nyte synet av yrende liv i familiebakken på Hafjell. Om sommeren har dere sykkelstiene til Hafjell Bike Park rett i nærheten og til Lilleputthammer er det omtrent 900 meter.

Leiligheten har dusj, wc, fullt utstyrt kjøkken, internett og vedovn. Det er heis i bygget som stopper like ved leiligheten. Det finnes lader for elbil ved leilighetsbygget og eget lokale for smøring av ski. Ved start og slutt i skisesongen kan det være lite snø like ved bostedene.

Soverom 1: Dobbeltseng (to enkeltsenger)
Soverom 2: Familiekøyeseng
Soverom 3: Familiekøyeseng

Parkering er i parkeringsanlegg under leilighetene eller på anvist plass utenfor Hafjelltunet.

Hafjelltunet byr på sentral beliggenhet direkte ut i Hafjell Alpinsenter. Her kan du ta på deg skiene og skli rett ut i både skibakken, heis, skiskole, stolheis og Gondolen som tar deg videre i alpinanlegget.

KIDS Knerten er familieområde rett utenfor Hafjelltunet og som ligger sentralt til i Hafjells dalområde. Familieområdet består av Familiebakken og Knerten, to skålheiser og to båndheiser. KIDS Knerten har et slalåmtema hvor barna kan prøvekjøre slalåmporter. Familieområdet er også møtestedet for skiskolen, og uten tvil det perfekte stedet for en nybegynner.

Kontaktinformasjon