Hafjelltunet nr. 39I

Område: Dalområdet Vis på kart
Alpint
Balkong/terrasse
Peis/gasspeis

Flott og moderne leilighet i tredje etasje med utsikt mot Fakkelmannen. Fra balkongen kan dere se rett på familiebakken i Hafjell. Leiligheten har tre soverom med 8 sengeplasser. Valgfri ankomst og avreisedager til og med uke 6.

Fasiliteter

Peis/gasspeis
Lader for elbil
Felles fullt utstyrt kjøkken
Kjøleskap
Mikrobølgeovn
Kjøkken
Komfyr
Sykkeutleie
Barnevennlig
Kjæledyr ikke tillatt
Røykfritt
Kabel TV
Selvhushold
Bike Park
Skiutleie
Ski inn ski ut
Skiskole
Balkong/terrasse
Innendørsparkering - gratis
Parkering ute - gratis
Alpint
WC og dusj
Internett
Sykkelstier

Om

Leilighet Hafjelltunet 39I har tre soverom fordelt på to med familiekøyeseng og et med dobbeltseng bestående at to enkeltsenger. Totalt 8 sengeplasser.

Fra stuen har dere utsikt mot Fakkelmannen og fra spisebordet kan dere nyte synet av yrende liv i familiebakken på Hafjell. Om sommeren har dere sykkelstiene til Hafjell Bike Park rett i nærheten og til Lilleputthammer er det omtrent 900 meter.

Leiligheten har dusj, wc, fullt utstyrt kjøkken, internett og vedovn. Det er heis i bygget som stopper like ved leiligheten. Det finnes lader for elbil ved leilighetsbygget og eget lokale for smøring av ski.

Soverom 1: Dobbeltseng (to enkeltsenger)
Soverom 2: Familiekøyeseng
Soverom 3: Familiekøyeseng

Parkering er i parkeringsanlegg under leilighetene eller på anvist plass utenfor Hafjelltunet.

Hafjelltunet byr på sentral beliggenhet direkte ut i Hafjell Alpinsenter. Her kan du ta på deg skiene og skli rett ut i både skibakken, heis, skiskole, stolheis og Gondolen som tar deg videre i alpinanlegget.

Kontaktinformasjon