Huskyturer på Sjusjøen

Prøv hundekjøring på Hafjell med ivrige og glade Alaska huskier. Gjennom vakkert fjellandskap gir vi deg en helt fantastisk måte å oppleve naturen på i samspill med dyr.
Prøv hundekjøring på Sjusjøen med ivrige og glade Alaska huskier. Gjennom vakkert fjellandskap gir vi deg en helt fantastisk måte å oppleve naturen på i samspill med dyr.

Dere får eget h3n med 6 - 8 hunder og kjører selv med oss i front og etter instruksjon - med mindre du må eller heller vil være passasjer er det også mulig. Alle kan derfor være med på tur også barn, eldre og gjester med ulike funksjonshemminger eller skader. Etter tur er det pinnebrødsteking og kaffe/te/toddy inkludert i prisen. Vi er et lite team med mye erfaring, og ca. 90 Alaska huskier og to rene Alaskan Malamutes. Vi starter turene i området mellom Pellestova og Ilsetra.

Online booking er åpen med fire faste kjøredager pr uke, og vi kjører helt til midten av mai! Finner du ikke en dag som passer, eller lurer på noe ta kontakt på e-post til [email protected]
Les mer

Kontaktinformasjon