CBIS 5438145
Show full image
Hide full image

Jul på Barnas gård

Pris fra
150 NOK
07 | December 12:00
08 | December 12:00
29 | December 12:00
30 | December 12:00

Opplev julen på Barnas gård med fjøsnissene og reinsdyret Rudolf. Her blir også juleverksted og gården er pyntet til jul. Nissemor og nissefar ønsker velkommen. Advent: Lørdag 7.desember og søndag 8.desember - 12.00-15.00
Romjul: Søndag 29.desember og mandag 30.desember - 12.00-15.00

Nærhet til dyr er ikke hverdags for de fleste lenger, så vi prøver å la alle som besøker oss få ta på og bli kjent med dyrene, så da er det fint å ha noen erfarne fjøsnisser som kan hjelpe til.

Med over hundre dyr på gården er det dyr nok til alle som vil kose, mate eller klappe. I tillegg til de fleste norske husdyr er esel og emu kanskje av det mer eksotiske slaget, men med røde sløyfer og snø på nebb og mule, så glir de rett inn den norske julen. I hjorteskogen kan man klappe og mate tamme hjort og dåhjort fra hånda. Det ryktes at det har blitt endel julekortmotiver fra våre gjester i hjorteskogen i tidligere år.

Gården er pyntet til jul, alle dyrene har fått juletrær og julepynt i innhegningene og husene sine, og nissemor har kokt opp store mengder med risengrynsgrøt til sultne gjester. Smånissene har juleverksted på nisselåven og kaninkosepark i høylåven. Det bugner av ekte nisser og julestemning.

Nytt av året er at man kan gå inn i det gamle stabburet og se hvor fjøsnissene bor. Er man ekstra nysgjerrig kan man lese i dagboka til sjefsfjøsnissen om ting han har gjort og opplevd på gården den siste tiden.

Fjøsnissen oppfordrer folk til å sett av tid til hverandre og gjøre ting sammen i jula. Ta med barnebarn, tanter, kusiner, pappaer og besteforeldre. Jul på Barnas Gård passer for alle!

Fasiliteter