CBIS 5438145
Show full image
Hide full image

Jul på Barnas gård

Pris fra
150 NOK
09 | December 12:00
29 | December 12:00
30 | December 12:00

Opplev julen på Barnas gård med fjøsnissene og reinsdyret Rudolf. Her blir også juleverksted og gården er pyntet til jul. Nissemor og nissefar ønsker velkommen.

I år som i fjor så har Julenissen sendt brev til fjøsnissene på Barnas Gård og spurt om de kan hjelpe til med å trene og fore opp reinsdyret Rudolf i desember. Alle er hjertelig velkommen til å komme å hilse på han på gården; søndag 9.desember fra 12.00-15.00.

Fjøsnissene har stelt istand juleverksted for barna, og pyntet hele gården til jul. Nissemor serverer grøt og saft, mens nissefar gleder seg til å hilse på alle gjestene. Nisseungene har samlet kaninene og marsvinene på høylåven så alle kan få kose med dem, og håper at gjestene vil hjelpe til å fore de over 100 dyrene som er på gården.

ROMJUL PÅ BARNAS GÅRD

Rudolf kommer tilbake i romjulen for å slappe av etter en travel høytid, så det blir romjulsåpen gård den 29. og 30.desember for dem som vil ut å lufte seg etter julestria. Inngang kr 150 ( barn under 2 år gratis). Sesongkort Pluss 2018 kan benyttes.

Fredag 29. og lørdag 30. desember er det romjulsåpent på Barnas Gård Hunderfossen.

Fjøsnissene har stelt i stand juleverksted for barna, nissemor serverer grøt og saft i våningshuset, mens nissefar kjører hest og vogn. Nisseungene har samlet alle kaninene og marsvinene på høylåven så alle kan få kose med dem, og håper at dere som kommer på besøk vil hjelpe til å fore de over 100 dyrene på gården.

Butikkene er omgjort til kafè og varmestue for vinteren i tilfelle "kulda" setter inn. Det blir røyk i pipa, og mulighet for å la juleroen senke seg for foreldre og besteforeldre som ikke vil kose med dyrene hele dagen.

Velkommen til Romjulshygge på Barnas Gård

Inngang kr 130 ( barn under 2 år gratis). Sesongkort pluss 2017 kan benyttes. Billetter kan kjøpes på nett eller i inngangen ved ankomst. Det er gratis parkering på Hunderfossen Familiepark begge dagene.

Fasiliteter