leie stor hytte
spiseplass storhytte
leie stor hytte
Alpine Lodge
Alpine Lodge
leie stor hytte
leie stor hytte
Mosetertoppen storhytte
Hafjell Lodge storhytter
Hafjell Gard hovedhus
spa storhytte
hafjell catering

Leie stor hytte

Hafjell Resort har hatt utleie av store hytter i Hafjell siden høsten 2012 og responsen har vært veldig god. Vertskap ved ankomst, oppredde senger og catering i storhytten har vært noe av det "lille ekstra" som har gjort denne suksessen mulig. Hafjell Resort har store hytter for utleie på Mosetertoppen, Hafjell Lodge, Hafjell Gard og Sørlia. Felles for alle disse store hyttene er ski inn ski ut til alpinbakken i Hafjell. Noen av storhyttene er også lokalisert rett ved langrennsløypene.

Mange har oppdaget at en storhytte i Hafjell er den ultimate opplevelsen når man skal være på møte eller ha en sosial samling med fokus på smittevern og god avstand.  Det er heller ikke så rart når man tenker på den frihet som deltakerne opplever sammenlignet med seminar på et stort høyfjellshotell eller konferansehotell midt i byen. På storhytta kan du ha kvalitetstid med kollegaer og venner noe som er en utfordring i hverdagen.

Vi anbefaler deg å ta en titt på storhyttene eller du kan finne ledig periode og priser på vår online booking eller send en forespørsel på ledig storhytte og pristilbud til: 

HAFJELL EXCLUSIVE

Telefon: + 47 61 28 55 50

[email protected]

Store hytter i Hafjell

<% totalFilter %> filter applicerade