Lille styrkeprøven

15 | Juni 09:00
Styrkeprøven arrangeres 15.juni med start på 5 ulike distanser. Den lille styrkeprøven Lillehammer - Oslo er på 190 km og en av mest populære distansene i Styrkeprøven som er Norges mest tradisjonsrike turritt.
Lille Styrkeprøven
Styrkeprøven arrangeres i juni med start på 5 ulike distanser. Den lille styrkeprøven Lillehammer - Oslo er på 190 km og en av mest populære distansene i Styrkeprøven som er Norges mest tradisjonsrike turritt. Starten er ved Swix som ligger nord for byen retning Hafjell.

Lillehammer – Oslo, den mest populære distanse. Har vært en del av Styrkeprøven siden 1997 og kjøres i 2024 for 26. gang. Flott opplevelse i meget fin trase fra Lillehammer, langs vestsiden av Mjøsa på vei mot Oslo. Her får du godfølelsen.

Hafjell Resort har ledig overnatting for deltakere i den lille styrkeprøven. Vi har ledig hotellrom, leiligheter og hytter. Det er fullt mulig å få catering til storhyttene eller ta bespisningen på hotellet. Hafjell er lokalisert 15 km nord for Lillehammer. I tillegg har vi tilbud på overnatting for lag som ønsker å ha en treningshelg og kjøre traseen Lillehammer til Oslo i mai og juni.

For priser på storhytter send oss en e-post på [email protected] eller bestill på vår online booking

Du starter ved Hammartun skole i Skolegata 32-37 i Lillehammer. Fra skolen sykler man ut på Kirkegata som går over i Hamarvegen og videre sydover ut av Lillehammer.