Ment Lillehammer

Søstrene Ingvild og Sidsel startet opp MENT i en nedlagt skifabrikk på Fåberg høsten 2012. Vi lever i en verden hvor det meste er maskinprodusert og polert. Med MENTs produkter ønsker de å tilføre noe nytt og uventet, – noe som får mennesker til å stoppe opp.

Om Ment


De to søstrene har jobbet i ulike deler av interiørbransjen i mange år. Sidsel er utdannet produktdesigner ved HiOA med tidligere bakgrunn som blomsterdekoratør, og Ingvild er utdannet Eksponeringsdesigner fra Westerdals og har vært freelance interiørstylist.

Høsten 2012 slo de seg sammen og startet merkevaren MENT. Her formgir og produserer de interiørprodukter med utspring i en felles hengivenhet for organiske former og naturens fargenyanser. Samtidig tar de også vare på bruktskatter som dukker opp på sin vei og gir disse nytt liv i nye materialer. Deres visjon er å skape produkter som begeistrer brukerens sanser og skape et ønske om å ta vare på og skape sin egne unike samling av håndlagde produkter.

Våren 2014 deltok MENT med produkter på New York Design Week, og høsten samme år var de en av fem nominerte til Årets Gründerkvinnepris i Norge, våren 2016 ble de en av 5 nominerte til årets SHE Pris. I 2017 fikk de tildelt årets gründerpris under Fakkelprisen på Lillehammer.

MENT holder til i Elvefaret 16, Fåberg - en ti minutters kjøretur fra Lillehammer, og hver fredag og lørdag fra 12 - 16 åpner de opp dørene i fabrikken og utsalget sitt, hvor du ønskes velkommen inn i deres univers inspirert av naturens nyanser og organiske former.
Les mer

Kontaktinformasjon