Restauranten Hafjell Hotell

Restauranten på Hafjell Hotell er gjort om til praktiske og hyggelige stuer med nytt buffetområde. I restauranten serveres om vinteren faste middagsmenyer som varierer dag for dag. Vi har også lunsj og a la carte.
Restauranten på Hafjell Hotell er gjort om til praktiske og hyggelige stuer. I restauranten serveres om vinteren faste middagsmenyer som varierer dag for dag. Vi har også lunsj og a la carte. Frokost serveres fra klokken 7 - 10 mandag - lørdag og søndag 7 - 11.

Åpen restaurant
I våre hyggelige stuer kan selskapet/gruppen spise uforstyrret. Vårt kjøkken innbyr til gode smaksopplevelser i en avslappet atmosfære, og gir deg mulighet til å prøve så vel nye som tradisjonsrike retter. Dette kombinert med våre fine utsmykkede selskapslokaler gir deg en inspirerende og staselig ramme for enhver tilstelning.

Før og etter besøket i vår restaurant kan dere slappe av med et glass godt drikke i Peisestuen på Hafjell Hotell, hvor peisen er et naturlig midtpunkt. Her, eller i vår Jaktsalong, kan vi tilrettelegge for musikk og underholdning etter ønske.

Restauranten på Hafjell Hotell består av koselige stuer med plass fra 12 til 50 personer
Familiestua
Finstua
Dagligstua I og II
Gamlestua
Jaktsalongen med langbord for ca. 20 personer
Fjøsgangen

I vår hyggelige restaurant på Hafjell Hotell kan vi by på alt fra lunsjmeny, familiebuffet til velsmakende a la carte retter.

Vår rikholdige frokostbuffet gir våre gjester en god start på dagen. Etter noen timers arbeidsøkt, har vi i restauranten dekket et koselig lunsjbord til dere i en av våre stuer. Kjøkkenet tilbereder en smakfull lunsj, som inntas mens prat og latter fyller rommet. En innholdsrik dag avsluttes med en nydelig 3 rettes middag komponert av vår dyktige Kjøkkensjef.

Våre flinke servitører gir dere råd om hvilken drikke som vil egne seg, og passe på at dere har alt dere trenger slik at dere får en minnerik kveld sammen med oss.

Hafjell Hotell har et internasjonalt kjøkkenteam med mye erfaring. Våre kokker lager maten fra bunnen av og vi fokuserer på at råvarene må være kortreist. For kurs og konferansegjester setter kjøkkensjefen sammen en rekke konferansemenyer som rullerer på dager og uker, slik at dere skal få variasjon mellom hvert besøk.
Les mer

Kontaktinformasjon