Vinterlyd i Hafjell
Artister Vinterlyd i Hafjell
Vinterlyd 2019

Vinterlyd

Vinterlyd 2019 kommer til Hafjell i Palmehelgen. Vinterlyd 2019 besøker hele fem byer og et skisted i Norge.

Reiserute Vinterlyd

Drammen 30. mars klokken 16.00
Trondheim 1. april klokken 18.30
Bergen 4. april klokken 18.30
Stavanger 6. april klokken 16.00
Kristiansand 9. april klokken 18.30
Hafjell 13. april klokken 14.30

I år har P4 mange gode samarbeidspartnere med på turné, så i tillegg til gratis konsert byr Vinterlyd også på en rekke gøyale aktiviteter, smaksprøver, spennende konkurranser og mulighet til å vinne mange flotte premier. Markedsplassen åpner klokken 11.00 og der kan man oppleve mange ting i tillegg til å få oppleve fantastiske artister på scenen. Konsertstart klokken 14.30. 

Artister Vinterlyd

Vinterlyd 2019 gir deg en rekke flotte artister du kan oppleve helt gratis! Her kan du lese om de ulike artistene.

Staysman & Lazz (kommer til Hafjell)

Duoen fra Fredrikstad slapp slitt første album våren 2014, «Helt sykt store hits». Staysmann og Lazz, med Stian Thorbjørnsen i spissen, spiller utsolgte konserter i alle kriker og kroker av landet.

Vidar Villa (kommer til Hafjell)

Vidar André Grødset Mohaugen, best kjent under artistnavnet Vidar Villa, er en norsk musiker og sanger fra Skedsmokorset. Han er kjent for festlåter som «One Night Stand» og «Herregud».

Adelén (kommer til Hafjell)

Adelén Rusillo Steen er en norsk sanger. Hun deltok i Melodi Grand Prix 2013 med sangen «Bombo», som konkurransens yngste deltaker.

Erik Sæter (kommer til Hafjell)

Erik Anders Sæter er en norsk YouTuber, artist og reality-TV-deltaker. Han deltok i TV-programmet Paradise Hotel i sesong 10, og kom helt til finalen.

Følg med på den P4 for oppdatert informasjon om artister som skal opptre på Hafjell. Program og artister varierer fra sted til sted

https://www.p4.no/programmer/vinterlyd/