World Cup Alpin Kvitfjell

02 | Mars 09:00
03 | Mars 09:00
Kvitfjell er arrangør for World cup i Alpint både for menn og kvinner i 2024. Da kan du oppleve verdens eliten i alpint som konkurrerer i Kvitfjell Alpinanlegg i Gudbrandsdalen. Menn 17 - 18.februar og kvinner 2 - 3.mars.
Kvitfjell er arrangør for World cup alpint i Norge. Snart kan du oppleve verdenseliten i alpint konkurrere i Kvitfjell Alpinanlegg i Gudbrandsdalen. World Cup i Kvitfjell er en folkefest og det bruker å være mange tusen besøkende som følger med alpinsirkuset. Utfortraseen i Kvitfjell er en av de beste i verden. Fra Hafjell er det omtrent 45 minutters bilkjøring til Kvitfjell.

World Cup Kvitfjell er mye mer enn et skirenn.
Det er duket for folkefest for små og store, og programmet er tett både på dag og kveldstid. Hele destinasjonen er involvert. Og i disse dagene er det forlenget åpningstid i anlegget, og anlegget er åpen for skikjøring.

Det lønner seg å være tidlig ute hvis du ønsker å booke et sted å bo i Hafjell under World Cup-helgen på Kvitfjell. Ta kontakt med Hafjell Resort og be om et tilbud på overnatting. På Hafjell er det også yrende folkeliv med mye folk i skibakkene.