World Cup Alpin Kvitfjell

05 | March 09:00
06 | March 09:00
Kvitfjell er arrangør for World cup i Alpint 5 - 6.mars 2022 i Norge. Da kan du oppleve verdens eliten i alpint som konkurrerer i Kvitfjell Alpinanlegg i Gudbrandsdalen.
Kvitfjell er arrangør for world cup alpint i Norge. Snart kan du oppleve verdenseliten i alpint konkurrere i Kvitfjell Alpinanlegg i Gudbrandsdalen. World Cup i Kvitfjell er en folkefest og det bruker å være mange tusen besøkende som følger med alpinsirkuset. Utfortraseen i Kvitfjell er en av de beste i verden. Fra Hafjell er det omtrent 45 minutters bilkjøring til Kvitfjell.

World cup Kvitfjell


Lørdag 5.mars til søndag 6.mars er Kvitfjell alpinanlegg arena for World cup sirkuset med verdens beste alpinister. Det er utfor på lørdag og Super G på søndag.

OFFISIELT PROGRAM WORLD CUP KVITFJELL
Torsdag 3. mars
11:00: Offisiell utfortrening Olympiabakken 1a og 1b.

Fredag 4. mars
11:00: Offisiell utfortrening Olympiabakken 1a og 1b.

Lørdag 5. mars
11:30: World Cup utfor herrer
13:00: premieutdeling målområdet

Søndag 6. mars
11:00: World Cup super-g herrer
12:30: premieutdeling målområdet

Ringebu kommune og selskapet Hafjell-Kvitfjell Alpin AS har gleden av å invitere til årets World Cup-renn, gullfest og folkefest på Kvitfjell. I 2019 hadde Kvitfjell publikumsrekord siden OL i 94 og 500 frivillige! Suksessen skal gjentas i 2022. Du har gode muligheter til å få med deg fartsfesten samtidig som du er på ski. Olympiabakken og Nasjonalanleggsløypa er forbeholdt World Cup ellers er 24 av 29 km med bakker oppe for publikum.

Det lønner seg å være tidlig ute hvis du ønsker å booke et sted å bo i Hafjell under World Cup-helgen på Kvitfjell. Ta kontakt med Hafjell Resort og be om et tilbud på overnatting. På Hafjell er det også yrende folkeliv med mye folk i skibakkene.