World Cup Alpin Kvitfjell

02 | March 09:00
03 | March 09:00
04 | March 09:00
Kvitfjell er arrangør for World cup i Alpint 2 - 4.mars 2023 i Norge. Da kan du oppleve verdens eliten i alpint som konkurrerer i Kvitfjell Alpinanlegg i Gudbrandsdalen.
Kvitfjell er arrangør for world cup alpint i Norge. Snart kan du oppleve verdenseliten i alpint konkurrere i Kvitfjell Alpinanlegg i Gudbrandsdalen. World Cup i Kvitfjell er en folkefest og det bruker å være mange tusen besøkende som følger med alpinsirkuset. Utfortraseen i Kvitfjell er en av de beste i verden. Fra Hafjell er det omtrent 45 minutters bilkjøring til Kvitfjell.

World Cup Kvitfjell er mye mer enn et skirenn.
Det er duket for folkefest for små og store, og programmet er tett både på dag og kveldstid. Hele destinasjonen er involvert. Og i disse dagene er det forlenget åpningstid i anlegget, og anlegget er åpen for skikjøring.

Endelig er det jentene sin tur i 2023 World Cup i Kvitfjell med tre renn, 2-4.mars, og nå er det Ragnhild og co, verdens beste jenter det handler om 2 x Super-G og superlørdag med utfor. Vi gleder oss!

Det lønner seg å være tidlig ute hvis du ønsker å booke et sted å bo i Hafjell under World Cup-helgen på Kvitfjell. Ta kontakt med Hafjell Resort og be om et tilbud på overnatting. På Hafjell er det også yrende folkeliv med mye folk i skibakkene.