X Games Hafjell

X Games i Hafjell ble arrangert 7 - 8.mars 2020. Det var Big Air lørdag og slopestyle søndag, inkludert nyvinningen Knuckle Huck.
X Games i Hafjell ble arrangert 7 - 8.mars 2020. Det var Big Air lørdag og slopestyle søndag, inkludert nyvinningen Knuckle Huck. Forrige gang «X Games Norway» ble arrangert i Hafjell, i 2017, kom det 17 500 tilskuere. Norge ble suverent beste nasjon med tre av åtte gullmedaljer, to sølv- og en bronsemedalje.

Dette var vinterens høydepunkt for deg som er glad i actionsport. I uke 10 i mars var verdens største actionsport-stjerner på snowboard og ski på plass på Hafjell for å konkurrere om attraktive X Games-medaljer. X Games på Hafjell er Norges motstykke til X Games i Aspen, og i 2020 ble det konkurrert i Slopestyle og Knuckle Huck i tillegg til Big Air. Det var kveldsarrangement fra 15:30 lørdag og dagsarrangement søndag.

OVERNATTING X GAMES


Ta kontakt med Hafjell Resort for overnatting under X Games 2020 på Hafjell. Denne helgen i mars er en av de mest populære helgene i Hafjell og med X Games blir det folkeliv og god stemning. Flere av våre bosteder er i gangavstand til X Games arenaen.

ARTISTER X GAMES


Under X Games Norway 2020 opptrer følgende artister Musti, Chris Abolade, Arif og Alan Walker.

Praktisk info om X Games Norway 2020


Sted: Hafjell, bunnområdet til alpinsenteret
Tidspunkt: Dørene åpner lørdag 7. mars 15:00 til 21:00. Søndag 8. mars 09:30 til 15:50
Ankomst: Det går rutebuss fra Lillehammer togstasjon helt frem til arenaen. Busstoppet ved
arenaen heter Hafjell. Det tar 15-20 minutter fra Lillehammer til Hafjell. Det er parkering ved Hafjell alpinanlegg. Det er gåavstand fra bussholdeplass og parkeringsplassen til arenaen.
Les mer

Kontaktinformasjon