Beste hotellfrokost i Oppland
Hotell Hafjell
Julen på Hafjell
Hafjell Hotell
Buffet
Vår koselige peisestue
Restaurant på Hafjell Hotell
Restaurant Hafjell Hotell
Biblioteket Hafjell Hotell
Biblioteket på Hafjell Hotell
Hotellrom Hafjell Hotell
Dobbeltrom med køyeseng
Juniorsuite
Bryllup suite
Suite
Julebord på Hafjell Hotell
Restaurant
Peis
Frokost
Beste frokost
Restaurant Hafjell Hotell
Buffet Hafjell Hotell
Peisestuen på Hafjell Hotell
Peisestuen
Baren på Hafjell Hotell
Skistall
Lekeland Hafjell
Skibuss Hafjell

Hotell i Hafjell for skiferie

BESTILL NÅ, OG DU KAN AVBESTILLE UTEN KOSTNAD 

«Korona konsekvens» betingelser, for Hafjell Resort, Hafjell Exclusive, Lilleputthammer Familiepark og Hafjell Hotell, felles benevnt som (HH):

Punkt 4.3 UNNTAK FRA 4.1 OG 4.2 A OG B i HHs betingelser https://www.hafjellresort.no/bestillingsvilkar-hafjell-hotell blir fra den 15/3-2020 og inntil videre endret, for alle NYE individuelle og private bestillinger, til:
For gjester/bestillere som bestiller opphold lang tid i forvegen, dvs fra noen uker og måneder til 12 måneder før ankomst kan nå avbestille slike bestillinger uten kostnad, på betingelser for følgende sesonger:
For vår, sommer og høst sesongen, med ankomst mellom den 1. april og 10. desember 2020 kan slike bestillinger fra nå av avbestilles uten kostnad samme dag som ankomst datoen er.

For vinter- og vårsesongen, med ankomst mellom den 10. desember 2020 og 30. april 2021, kan slike bestillinger fra nå av avbestilles uten kostnad innen den 1. desember 2020. Hvis gjesten/bestiller IKKE avbestiller bestillingen innen den 1. desember 2020 for ankomster etter den 10. desember 2020 vil bestillingen være omfattet av de vanlige betingelsene inkludert reglene om avbestilling.

HH har i sine generelle bestillingsbetingelser en oppfordring om at våre bestillere bør tegne seg en forsikring som sikrer at en eventuell avbestillingskostnad blir dekket av en forsikring bestilleren har tegnet hos andre. 

Ut fra erfaringen nå med Korona vil vi på det sterkeste oppfordre våre bestillere om å ha en forsikring som også vil kunne benyttes hvis deler av en ferie må avbestilles og på denne måte ha mulighet for å få refunder den delen av «ferie reisen» som ikke lot seg gjennomføre og heller ikke kunne avbestilles   -  og på denne måten vil en bestiller kunne forsikre og sikre seg hele reisebestillingen.

Hafjell Hotell

Hafjell Hotell er et familievennlig og hjemmekoselig hotell lokalisert 700 meter fra Hafjell Alpinsenter og nærmeste nabo til Lekeland Hafjell. Hotellet har dobbeltrom, suiter, restaurant, peisestue og egen skistall. I skisesongen går det gratis skibuss fra hotellet til alpinanlegget og Øyerfjellet. Våre gjester på hotellet har gratis inngang til Lekeland Hafjell (klokken 19 - 21) dersom det ikke er bursdagsselskaper der.

Bestill helpensjon på hotell

De fleste av våre gjester bestiller helpensjon når de bor på hotellet i vintersesongen.  Da kan de velge å spise lunsj rett ved skibakken hos Gaiastova restaurant på Hafjelltoppen, Restaurant Kos eller Hafjell Lodge som ligger i kort avstand til gondolen og skiutleie. Dette tilbudet hos Hafjell Hotell er en suksess og spesielt i julen, vinterferieukene og påsken er det mange familier som benytter seg av tilbudet vårt. I helgene er det voksne par som gjerne foretrekker hotellferie i kombinasjon med skiferie på Hafjell.

Beste hotellfrokost i Oppland

Twinings Best Breakfast kåret i 2017 Norges beste frokost for 13 år på rad. Hafjell Hotell ble fylkesvinner i Oppland som hotellet med beste hotellfrokost. I 2018 gjentok Hafjell Hotell bragden og ble kåret til vinner som hotellet i Oppland med best frokost. Det var maten og service på Hafjell Hotell som skilte seg ut og for andre året på rad kunne de smykke seg som fylkesvinner av Twinings Best Breakfast også kalt Norges beste hotellfrokost. 

Bestill rom på Hafjell Hotell

Alle rom på Hafjell hotell har bad med dusj og WC, TV, kjøleskap, samt gratis trådløst internett. Hafjell Hotell har dobbeltrom og alle er identiske. Senger og sovesofaer har svanemadrasser. I tillegg har vi flere typer suiter og en bryllupsuite.

Olas Superpakke

Familiepakke med overnatting hos Hafjell Hotell inkludert Olas Superbillett til Lilleputthammer familiepark. Olas Superbillett gir dere fri inngang til Lilleputthammer familiepark fra ankomstdagen, under oppholdet og til og med avreisedag. Gjelder kun for boende på Hafjell Resort sine enheter. Olas Superbillett får dere ved innsjekk på Hafjell Hotell. 

Hotell med lekeland

I Lekeland Hafjell ved siden av hotellet kan barna boltre seg i sklier, hinderløyper, ballbinger m.m. De kan hoppe, klatre, krype, balansere, skli, utforske og oppdage. Her er det ingen organisert lek, barna får utviklet sin kreativitet ved å skape sine egne leker og regler. Hafjell Hotell er nærmeste nabo til Lekeland Hafjell. Barn med følge av voksne har gratis inngang til Lekeland Hafjell (klokken 19 - 21) dersom det ikke er bursdagsselskaper der. (tidene kan variere så ta kontakt med resepsjonen for oppdatert informasjon).

Om sommeren er hotellet midt i "smørøyet" for en opplevelsesferie med både Lekeland Hafjell og Lilleputthammer kun 100 meter unna og Hunderfossen familiepark kun 3 km fra hotellet.

Adresse Hafjell Hotell

Hafjell Hotell ligger 15 km nord for Lillehammer og vår adresse er Hundervegen 33. Det går busser mellom Lillehammer og Hafjell. Holdeplass for buss er bare 100 meter fra hotellet. Det er også gratis skibuss fra hotellet til skibakkene i Hafjell (fra jul til og med påske)

Les mer om Hafjell Hotell

Tags
hafjell hotell
hotell med lekeland
hotell hafjell