Beste hotellfrokost i Oppland
Julen på Hafjell
Vår koselige peisestue
Restaurant på Hafjell Hotell
Restaurant Hafjell Hotell
Biblioteket Hafjell Hotell
Hotellrom Hafjell Hotell
Juniorsuite
Bryllup suite
Suite
Julebord på Hafjell Hotell
Restaurant
Peisestuen
Skistall
Ladestasjon elbil
Lekeland Hafjell

Hotell i Hafjell for skiferie

Hafjell Hotell er et familievennlig og hjemmekoselig hotell lokalisert 700 meter fra Hafjell Alpinsenter og nærmeste nabo til Lekeland Hafjell. Hotellet har dobbeltrom, suiter, restaurant, peisestue og egen skistall. I skisesongen går det gratis skibuss fra hotellet til alpinanlegget og Øyerfjellet. 

Helpensjon på hotell

De fleste av våre gjester bestiller helpensjon når de bor på hotellet i vintersesongen.  Da kan de velge å spise lunsj rett ved skibakken hos Gaiastova restaurant på Hafjelltoppen eller Hafjell Lodge som ligger i kort avstand til gondolen og skiutleie. Dette tilbudet hos Hafjell Hotell er en suksess og spesielt i julen, vinterferieukene og påsken er det mange familier som benytter seg av tilbudet vårt. I helgene er det voksne par som gjerne foretrekker hotellferie i kombinasjon med skiferie på Hafjell.

Beste hotellfrokost i Oppland

Twinings Best Breakfast kåret i 2017 Norges beste frokost for 13 år på rad. Hafjell Hotell ble fylkesvinner i Oppland som hotellet med beste hotellfrokost. Det var første gang et hotell fra Lillehammer-regionen vant denne konkurransen. 

I 2018 gjentok Hafjell Hotell bragden og ble kåret til vinner som hotellet i Oppland med best frokost.  Det var maten og service på Hafjell Hotell som skilte seg ut og for andre året på rad kan de smykke seg som fylkesvinner av Twinings Best Breakfast også kalt Norges beste hotellfrokost.

Kriteriene for å vinne er blant annet kvaliteten på produktene, utvalg, presentasjon, informasjon til gjestene, service, atmosfære, renhold og ryddighet. Juryen består av kokker og sommelierer fra Haugen-Gruppen, i tillegg til en uavhengig jury. De har vurdert over 400 hoteller i Norge.

Nå satser hotellet på å videreutvikle matkonseptet. Kjøkkensjefen opplyser at hotellet allerede har gjort noen små forandringer som de håper skal slå godt ut under neste evalueringsprosess. I tillegg har hotellet økt fokus på matsvinn.

Ladestasjon for elbiler

Hafjell Hotell har ladestasjon for elbil og hybridbiler lokalisert ved parkeringsplassen mot E 6. Med Type2 ladeuttak er denne ladestasjonen universell og uavhengig av bilmodell. Alle biler kan lade forutsatt at de har medbragt Mode-3 ladekabel som passer til deres biltype.

Tags
hafjell hotell
twinings best breakfast

Mer informasjon om hotellet

<% totalFilter %> filter applicerade