Beste hotellfrokost i Oppland
Julen på Hafjell
Vår koselige peisestue
Restaurant på Hafjell Hotell
Restaurant Hafjell Hotell
Biblioteket Hafjell Hotell
Hotellrom Hafjell Hotell
Juniorsuite
Bryllup suite
Suite

Hotell i Hafjell for skiferie

Hafjell Hotell er et familievennlig og hjemmekoselig hotell lokalisert 700 meter fra Hafjell Alpinsenter. Hotellet har dobbeltrom, suiter, restaurant, peisestue og egen skistall. I skisesongen går det gratis skibuss fra hotellet til alpinanlegget. 

Helpensjon på hotell

De fleste av våre gjester bestiller helpensjon når de bor på hotellet i vintersesongen.  Da kan de velge å spise lunsj rett ved skibakken hos Gaiastova restaurant på Hafjelltoppen eller Hafjell Lodge som ligger i kort avstand til gondolen og skiutleien. Dette tilbudet hos Hafjell Hotell er en suksess og spesielt i julen, vinterferieukene og påsken er det mange familier som benytter seg av tilbudet vårt. I helgene er det voksne par som gjerne foretrekker hotellferie i kombinasjon med ski på Hafjell.
 

Beste hotellfrokost i Oppland

Twinings Best Breakfast kåret i 2017 Norges beste frokost for 13 år på rad. Hafjell Hotell ble fylkesvinner i Oppland som hotellet med beste hotellfrokost. Det var første gang et hotell fra Lillehammer-regionen vant denne konkurransen. I juni 2018 ble det klart at Hafjell Hotell hadde klart å kopiere bragden og ble igjen kåret til hotellet med beste hotellfrokost i Oppland.

Ladestasjon for elbiler

Hafjell Hotell har ladestasjon for elbil og hybridbiler lokalisert ved parkeringsplassen mot E 6. Med Type2 ladeuttak er denne ladestasjonen universell og uavhengig av bilmodell. Alle biler kan lade forutsatt at de har medbragt Mode-3 ladekabel som passer til deres biltype.

Tags
hafjell hotell

Mer informasjon om hotellet

<% totalFilter %> filter applicerade