Hafjell Hotell
Hafjell Hotell
Julen på Hafjell
Hafjell Hotell
Buffet
Vår koselige peisestue
Restaurant på Hafjell Hotell
Restaurant Hafjell Hotell
Biblioteket Hafjell Hotell
Biblioteket på Hafjell Hotell
Hotellrom Hafjell Hotell
Dobbeltrom med køyeseng
Juniorsuite
Bryllup suite
Suite
Julebord på Hafjell Hotell
Restaurant
Peis
Frokost
Beste frokost
Restaurant Hafjell Hotell
Restaurant
Buffet Hafjell Hotell
Peisestuen på Hafjell Hotell
Peisestuen
Baren på Hafjell Hotell
Fjøsgangen
Bibloteket
Peisestua
Resepsjon Hafjell Hotell
Skistall
Lekerom hotellet
Lekeland Hafjell
Skibuss Hafjell

Hotell skiferie

Hafjell Hotell

Hafjell Hotell er et familievennlig og hjemmekoselig hotell lokalisert 700 meter fra Hafjell Alpinsenter og nærmeste nabo til Lekeland Hafjell. Hotellet har dobbeltrom, suiter, restaurant, peisestue og egen skistall. Våre gjester på hotellet har gratis inngang til Lekeland Hafjell (klokken 19 - 21) dersom det ikke er bursdagsselskaper der.

Bestill halvpensjon på hotell

De fleste av våre gjester bestiller halvpensjon når de bor på hotellet i vintersesongen.  Dette tilbudet hos Hafjell Hotell er en suksess og spesielt i julen, vinterferieukene og påsken er det mange familier som benytter seg av tilbudet vårt. I helgene er det voksne par som gjerne foretrekker hotellferie i kombinasjon med skiferie på Hafjell.

Beste hotellfrokost i Oppland

Twinings Best Breakfast kåret i 2017 Norges beste frokost for 13 år på rad. Hafjell Hotell ble fylkesvinner i Oppland som hotellet med beste hotellfrokost. I 2018 gjentok Hafjell Hotell bragden og ble kåret til vinner som hotellet i Oppland med best frokost. Det var maten og service på Hafjell Hotell som skilte seg ut og for andre året på rad kunne de smykke seg som fylkesvinner av Twinings Best Breakfast også kalt Norges beste hotellfrokost. 

Bestill rom på Hafjell Hotell

Alle rom på Hafjell hotell har bad med dusj og WC, TV, kjøleskap, samt gratis trådløst internett. Hafjell Hotell har dobbeltrom og alle er identiske. Senger og sovesofaer har svanemadrasser. I tillegg har vi flere typer suiter og en bryllupsuite.

Hotell med lekeland

I Lekeland Hafjell ved siden av hotellet kan barna boltre seg i sklier, hinderløyper, ballbinger m.m. De kan hoppe, klatre, krype, balansere, skli, utforske og oppdage. Her er det ingen organisert lek, barna får utviklet sin kreativitet ved å skape sine egne leker og regler. Hafjell Hotell er nærmeste nabo til Lekeland Hafjell. Barn med følge av voksne har gratis inngang til Lekeland Hafjell (klokken 19 - 21) dersom det ikke er bursdagsselskaper der. (tidene kan variere så ta kontakt med resepsjonen for oppdatert informasjon).

Om sommeren er hotellet midt i "smørøyet" for en opplevelsesferie med både Lekeland Hafjell og Lilleputthammer kun 100 meter unna og Hunderfossen familiepark kun 3 km fra hotellet.

Adresse Hafjell Hotell

Hafjell Hotell ligger 15 km nord for Lillehammer og vår adresse er Hundervegen 33. Det går busser mellom Lillehammer og Hafjell. Holdeplass for buss er bare 100 meter fra hotellet. 

Les mer om Hafjell Hotell