Beste hotellfrokost i Oppland
Hotell Hafjell
Julen på Hafjell
Hafjell Alpinsenter
Hafjell Hotell
Hafjell Hotell
Vår koselige peisestue
Restaurant på Hafjell Hotell
Restaurant Hafjell Hotell
Biblioteket Hafjell Hotell
Hotellrom Hafjell Hotell
Juniorsuite
Bryllup suite
Suite
Julebord på Hafjell Hotell
Restaurant
Peis
Frokost
Beste frokost
Restaurant Hafjell Hotell
Buffet Hafjell Hotell
Peisestuen
Bar Hafjell Hotell
Skistall
Lekeland Hafjell
Skibuss Hafjell

Hotell i Hafjell for skiferie

Hafjell Hotell er et familievennlig og hjemmekoselig hotell lokalisert 700 meter fra Hafjell Alpinsenter og nærmeste nabo til Lekeland Hafjell. Hotellet har dobbeltrom, suiter, restaurant, peisestue og egen skistall. I skisesongen går det gratis skibuss fra hotellet til alpinanlegget og Øyerfjellet. Våre gjester på hotellet har gratis inngang til Lekeland Hafjell (klokken 19 - 21) dersom det ikke er bursdagsselskaper der.

Helpensjon på hotell

De fleste av våre gjester bestiller helpensjon når de bor på hotellet i vintersesongen.  Da kan de velge å spise lunsj rett ved skibakken hos Gaiastova restaurant på Hafjelltoppen, Restaurant Kos eller Hafjell Lodge som ligger i kort avstand til gondolen og skiutleie. Dette tilbudet hos Hafjell Hotell er en suksess og spesielt i julen, vinterferieukene og påsken er det mange familier som benytter seg av tilbudet vårt. I helgene er det voksne par som gjerne foretrekker hotellferie i kombinasjon med skiferie på Hafjell.

Beste hotellfrokost i Oppland

Twinings Best Breakfast kåret i 2017 Norges beste frokost for 13 år på rad. Hafjell Hotell ble fylkesvinner i Oppland som hotellet med beste hotellfrokost. Det var første gang et hotell fra Lillehammer-regionen vant denne konkurransen. 

I 2018 gjentok Hafjell Hotell bragden og ble kåret til vinner som hotellet i Oppland med best frokost.  Det var maten og service på Hafjell Hotell som skilte seg ut og for andre året på rad kunne de smykke seg som fylkesvinner av Twinings Best Breakfast også kalt Norges beste hotellfrokost. Kriteriene for å vinne er blant annet kvaliteten på produktene, utvalg, presentasjon, informasjon til gjestene, service, atmosfære, renhold og ryddighet. Juryen består av kokker og sommelierer fra Haugen-Gruppen, i tillegg til en uavhengig jury. De har vurdert over 400 hoteller i Norge. 

Bestill rom på Hafjell Hotell

Alle rom på Hafjell hotell har bad med dusj og WC, TV, kjøleskap, samt gratis trådløst internett. Hafjell Hotell har dobbeltrom og alle er identiske. Senger og sovesofaer har svanemadrasser. I tillegg har vi flere typer suiter og en bryllupsuite.

Ladestasjon for elbiler

Hafjell Hotell har ladestasjon for elbil og hybridbiler lokalisert ved parkeringsplassen mot E 6. Med Type2 ladeuttak er denne ladestasjonen universell og uavhengig av bilmodell. Alle biler kan lade forutsatt at de har medbragt Mode-3 ladekabel som passer til deres biltype.

Adresse Hafjell Hotell

Hafjell Hotell ligger sentralt i Hafjell, like inntil E6. Nærmeste nabo er Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell. Hunderfossen Familiepark ligger 3 km unna og Lillehammer er 15 km unna. 

FRA SØR: ta av E6 ved avkjøring til Hafjell sentrum, og ta til høyre i første rundkjøring. Fortsett rett fram forbi Scandic Hafjell og Hafjell Hotell ligger på høyre side.

FRA NORD: ta av E6 ved avkjøring til Hafjell sentrum, og ta til venstre i første rundkjøring, og rett fram gjennom neste rundkjøring. Fortsett rett fram forbi Scandic Hafjell og Hafjell Hotell ligger på høyre side.

Hafjell Hotell ligger 15 km nord for Lillehammer og vår adresse er Hundervegen 33. Det går busser mellom Lillehammer og Hafjell. Holdeplass for buss er bare 100 meter fra hotellet. I sommersesongen går det også en Sommerbuss" mellom Lillehammer, Hafjell og Hunderfossen. Den stopper ved samme holdeplass.

Les mer om Hafjell Hotell

Tags
hafjell hotell
twinings best breakfast

Mer informasjon om hotellet

<% totalFilter %> filter applicerade